RICO: Kickbokser Rico Verhoeven troost zijn verdrietige dochter

RICO: Kickbokser Rico Verhoeven troost zijn verdrietige dochter

<em>RICO</em>: Kickbokser <em>Rico Verhoeven</em> troost zijn verdrietige dochter Rico Verhoeven staat bekend als een genadeloze kickbokser, maar hij heeft ook een andere kant. In de realityserie RICO is te zien dat hij ook een betrokken papa is en zijn dochter troost als zij boos en verdrietig is. Uiteindelijk krijgt hij zijn kleine meisje weer aan het lachen. Bekijk hoe Rico Verhoeven de rol van papa vervult in de video hierboven. De realityserie RICO is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering van RICO terugkijken bij Gids.tv. Badr Hari houdt Rico Verhoeven scherp in de gaten: ‘Ik slaap niet’ Bekijk deze video » Rico Verhoeven bereidt zich voor op gevecht Badr Hari: ‘Je voelt dat het allemaal goed zit’ Bekijk deze video »
TV :
RICO: Kickbokser Rico Verhoeven troost zijn verdrietige dochter

Rico Verhoeven staat bekend als een genadeloze kickbokser, maar hij heeft ook een andere kant. In de realityserie RICO is te zien dat hij ook een betrokken papa is en zijn dochter troost als zij boos en verdrietig is. Uiteindelijk krijgt hij zijn kleine meisje weer aan het lachen.

Bekijk hoe Rico Verhoeven de rol van papa vervult in de video hierboven.

De realityserie RICO is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering van RICO terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RICO: Kickbokser Rico Verhoeven troost zijn verdrietige dochter of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV