DWDD gemist? Kopspijkers eenmalig terug op televisie

DWDD gemist? Kopspijkers eenmalig terug op televisie

<em>DWDD</em> gemist? <em>Kopspijkers</em> eenmalig terug op televisie Bij De Wereld Draait Door keerde het iconische programma Kopspijkers terug op Nederlandse televisie. Jack Spijkerman, Owen Schumacher, Sanne Wallis de Vries, Paul Groot en Erik van Muiswinkel zaten aan tafel om een voorproefje te geven van het programma. Aanstaande zaterdag zal er een volledige uitzending te zien zijn op NPO1. Bekijk de beelden van DWDD over Kopspijkers hierboven. DWDD gemist? André Rieu over carrière: 'Ik ben nog maar 70 years young' Bekijk deze video » DWDD gemist? Frans Timmermans vertelt over zijn Green Deal Bekijk deze video »
Talkshow :
DWDD gemist? Kopspijkers eenmalig terug op televisie

Bij De Wereld Draait Door keerde het iconische programma Kopspijkers terug op Nederlandse televisie. Jack Spijkerman, Owen Schumacher, Sanne Wallis de Vries, Paul Groot en Erik van Muiswinkel zaten aan tafel om een voorproefje te geven van het programma. Aanstaande zaterdag zal er een volledige uitzending te zien zijn op NPO1.

Bekijk de beelden van DWDD over Kopspijkers hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op DWDD gemist? Kopspijkers eenmalig terug op televisie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen