Vanavond bij Pauw: Richard de Mos, Suse van Kleef, Neelie Kroes en meer

Vanavond bij Pauw: Richard de Mos, Suse van Kleef, Neelie Kroes en meer

Vanavond bij <em>Pauw</em>: Richard de Mos, Suse van Kleef, Neelie Kroes <em>en meer</em> Vanavond zijn bij Pauw over Richard de Mos, Suse van Kleef, Neelie Kroes, Elske Doets, Angela Maas Julia Wouters en Talitha Muusse te gast. Richard de Mos zal praten over de onrust in Duindorp. Suse van Kleef zal vertellen over het laatste Britse campagne nieuws en het interview met het vermeende slachtoffer van Prins Andrew. Angela Maas vertelt over de winst van de titel meest invloedrijke vrouw van het jaar. Daarnaast zal er ook gepraat worden over het vrouwenquotum. President Desi Bouterse staat 37 jaar na dato terecht voor de decembermoorden Bekijk deze video » Pauw gemist? Advocaat Gerald Roethof over veroordeling Desi Bouterse voor Decembermoorden Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond bij Pauw: Richard de Mos, Suse van Kleef, Neelie Kroes en meer

Vanavond zijn bij Pauw over Richard de Mos, Suse van Kleef, Neelie Kroes, Elske Doets, Angela Maas Julia Wouters en Talitha Muusse te gast.

Richard de Mos zal praten over de onrust in Duindorp. Suse van Kleef zal vertellen over het laatste Britse campagne nieuws en het interview met het vermeende slachtoffer van Prins Andrew. Angela Maas vertelt over de winst van de titel meest invloedrijke vrouw van het jaar. Daarnaast zal er ook gepraat worden over het vrouwenquotum.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Pauw: Richard de Mos, Suse van Kleef, Neelie Kroes en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV