Circuit Zandvoort krijgt metamorfose: 'Het meest uitdagende van Europa'

Circuit Zandvoort krijgt metamorfose: 'Het meest uitdagende van Europa'

<em>Circuit Zandvoort</em> krijgt metamorfose: 'Het meest uitdagende van Europa' Het Circuit Zandvoort ondergaat momenteel een metamorfose. Het circuit krijgt meer dan 100 aanpassingen. Een van die veranderingen is de grid. Deze wordt verlegd zodat de raceauto's voor de hoofdtribune starten. Het circuit krijgt ook twee spectaculaire kombochten. Jan Lammers is helemaal lyrisch over het nieuwe ontwerp. Bekijk de beelden van Hart van Nederland over Circuit Zandvoort hierboven. Buren over brute woningoverval Hoogvliet: 'Die man doet nooit iemand iets kwaad' Bekijk deze video » Duikers over bergen lichamen Urker kotter borgen: 'Je kunt je er nooit op voorbereiden' Bekijk deze video »
Nieuws :
Circuit Zandvoort krijgt metamorfose: 'Het meest uitdagende van Europa'

Het Circuit Zandvoort ondergaat momenteel een metamorfose. Het circuit krijgt meer dan 100 aanpassingen. Een van die veranderingen is de grid. Deze wordt verlegd zodat de raceauto's voor de hoofdtribune starten. Het circuit krijgt ook twee spectaculaire kombochten. Jan Lammers is helemaal lyrisch over het nieuwe ontwerp.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland over Circuit Zandvoort hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Circuit Zandvoort krijgt metamorfose: 'Het meest uitdagende van Europa' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV