VTBL Presents: Ballon D'Or - Gala Uitreiking gemist? Bekijk hier de hele uitzending

VTBL Presents: Ballon D'Or - Gala Uitreiking gemist? Bekijk hier de hele uitzending

VTBL Presents: Ballon D'Or - Gala Uitreiking gemist? Bekijk hier de hele uitzending Live verslag van de show waarin de Ballon d'Or 2019 wordt uitgereikt. In Parijs worden de beste voetballer en voetbalster van de wereld uitgeroepen. Beste voetballersDe Ballon d'Or is de verkiezing van beste voetballers van het jaar van het Franse voetbaltijdschrift France Football. Bij de mannen zijn er 30 genomineerden, bij de vrouwen 20. MannenNederland is hofleverancier. Vijf Nederlandse mannen zijn genomineerd: Frenkie de Jong, Virgil van Dijk, Matthijs de Ligt, Georginio Wijnaldum en Donny van de Beek. Grote favoriet voor de uitverkiezing is Lionel Messi. VrouwenBij de vrouwen zijn drie Nederlandse nominaties: Lieke Martens, Vivianne Miedema en Sari van Veenendaal. De Noorse Ada Hegerberg won vorig jaar de eerste editie van deze prijs. Wim Kieft over Lionel Messi: "Wij konden aardig voetballen, maar hij is altijd goed" Bekijk deze video » President FC Barcelona: "Messi is niet onvervangbaar, er staan al wat spelers klaar" Bekijk deze video »
Uitzending :
VTBL Presents: Ballon D'Or - Gala Uitreiking

Live verslag van de show waarin de Ballon d'Or 2019 wordt uitgereikt. In Parijs worden de beste voetballer en voetbalster van de wereld uitgeroepen.

Beste voetballers
De Ballon d'Or is de verkiezing van beste voetballers van het jaar van het Franse voetbaltijdschrift France Football. Bij de mannen zijn er 30 genomineerden, bij de vrouwen 20.

Mannen
Nederland is hofleverancier. Vijf Nederlandse mannen zijn genomineerd: Frenkie de Jong, Virgil van Dijk, Matthijs de Ligt, Georginio Wijnaldum en Donny van de Beek. Grote favoriet voor de uitverkiezing is Lionel Messi.

Vrouwen
Bij de vrouwen zijn drie Nederlandse nominaties: Lieke Martens, Vivianne Miedema en Sari van Veenendaal. De Noorse Ada Hegerberg won vorig jaar de eerste editie van deze prijs.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op VTBL Presents: Ballon D'Or - Gala Uitreiking of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV