Pauw gemist? Suse van Kleef over vermeend slachtoffer prins Andrew

Pauw gemist? Suse van Kleef over vermeend slachtoffer prins Andrew

<em>Pauw</em> gemist? <em>Suse van Kleef</em> over vermeend slachtoffer prins Andrew Virginia Roberts, vermeend slachtoffer van prins Andrew, gaf vandaag een interview bij BBC. Ze vertelde in geuren en kleuren over de situatie met de Britse royal. Suse van Kleef zag het interview. ,,Als zij hier zat te liegen, dan liegt ze beter dan dat prins Andrew de waarheid spreekt", aldus Kleef. Bekijk de beelden van Pauw met Suse van Kleef hierboven. Pauw gemist? Advocaat Gerald Roethof over veroordeling Desi Bouterse voor Decembermoorden Bekijk deze video » Vanavond bij Pauw: Richard de Mos, Suse van Kleef, Neelie Kroes en meer Bekijk deze video »
Talkshow :
Pauw gemist? Suse van Kleef over vermeend slachtoffer prins Andrew

Virginia Roberts, vermeend slachtoffer van prins Andrew, gaf vandaag een interview bij BBC. Ze vertelde in geuren en kleuren over de situatie met de Britse royal. Suse van Kleef zag het interview. ,,Als zij hier zat te liegen, dan liegt ze beter dan dat prins Andrew de waarheid spreekt", aldus Kleef.

Bekijk de beelden van Pauw met Suse van Kleef hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Pauw gemist? Suse van Kleef over vermeend slachtoffer prins Andrew of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen