Richard Groenendijk meldt zich aan als vrijwilliger bij Eurovisie Songfestival

Richard Groenendijk meldt zich aan als vrijwilliger bij Eurovisie Songfestival

<em>Richard Groenendijk</em> meldt zich aan als vrijwilliger bij <em>Eurovisie Songfestival</em> Het Eurovisie Songfestival staat voor de deur. Hoewel het gros van de mensen nog helemaal niet bezig is met het liedjesfestijn, zijn de Rotterdammers er maar druk mee. Er zijn veel handen nodig om biertjes te tappen, papiertjes te prikken en de gasten uit verschillende landen te begeleiden. Richard Groenendijk heeft zich alvast aangemeld als vrijwilliger. Bekijk de beelden van Shownieuws over Richard Groenendijk hierboven. Joan Franka heeft spijt van haar deelname aan het Songfestival: "Ik was er niet klaar voor" Bekijk deze video » Bekijk eerste beelden van decor Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam Bekijk deze video »
Entertainment :
Richard Groenendijk meldt zich aan als vrijwilliger bij Eurovisie Songfestival

Het Eurovisie Songfestival staat voor de deur. Hoewel het gros van de mensen nog helemaal niet bezig is met het liedjesfestijn, zijn de Rotterdammers er maar druk mee. Er zijn veel handen nodig om biertjes te tappen, papiertjes te prikken en de gasten uit verschillende landen te begeleiden. Richard Groenendijk heeft zich alvast aangemeld als vrijwilliger.

Bekijk de beelden van Shownieuws over Richard Groenendijk hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Richard Groenendijk meldt zich aan als vrijwilliger bij Eurovisie Songfestival of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen