Virginia Roberts over prins Andrew: 'Hij weet wat er is gebeurd'

Virginia Roberts over prins Andrew: 'Hij weet wat er is gebeurd'

<em>Virginia Roberts</em> over <em>prins Andrew</em>: 'Hij weet wat er is gebeurd' Heel Groot-Brittanië heeft naar het interview gekeken met het vermeende slachtoffer van prins Andrew. Virginia Roberts vertelde dat ze gedwongen seks had met de Britse royal toen ze 17 was. Shownieuws zette de belangrijkste momenten van het interview op een rijtje. Bekijk de beelden van Shownieuws over het interview mer Virginia Roberts hierboven. Winston Gerschtanowitz heeft ongelukje: 'Hele schoot vol met slijm' Bekijk deze video » Richard Groenendijk meldt zich aan als vrijwilliger bij Eurovisie Songfestival Bekijk deze video »
Entertainment :
Virginia Roberts over prins Andrew: 'Hij weet wat er is gebeurd'

Heel Groot-Brittanië heeft naar het interview gekeken met het vermeende slachtoffer van prins Andrew. Virginia Roberts vertelde dat ze gedwongen seks had met de Britse royal toen ze 17 was. Shownieuws zette de belangrijkste momenten van het interview op een rijtje.

Bekijk de beelden van Shownieuws over het interview mer Virginia Roberts hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Virginia Roberts over prins Andrew: 'Hij weet wat er is gebeurd' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV