Volle Zalen met Freek de Jonge gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen met Freek de Jonge gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen met Freek de Jonge gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Volle Zalen volgt Cornald Maas Freek de Jonge en zijn vrouw Hella. Freek werd dit jaar 75 en is nog met allerlei projecten bezig. CarréCornald Maas ontmoet ze in de coulissen van Koninklijk Theater Carré, waar Freek vlak daarvoor hoogtepunten uit zijn oeuvre heeft gebracht. PopulariteitWat voor relatie heeft hij na 50 jaar met het publiek? "Ik zal nooit een populariteit bereiken van Toon, André van Duin of Youp", zegt Freek. Maar daar is het de cabaretier naar eigen zeggen ook niet om te doen. DrammerZijn mond houden in het publieke domein zal hij niet, ook al bevestigt hij daarmee z'n imago van 'drammer'. De Jonge: "Het is geen houding van me, maar een diepgevoelde behoefte. Zo ben ik." KwetsbaarderHella de Jonge is verantwoordelijk voor kostuums, licht en vormgeving van Freeks shows. Als partner is ze ook zijn anker. "Ik ga altijd in de auto met hem mee naar een optreden, hij heeft me wel nodig", vertelt ze. Is Freek kwetsbaarder geworden op deze leeftijd? "Hij heeft de deur opengezet voor emoties. Dat heeft zeker te maken met het ouder worden." Freek de Jonge gaat 75ste verjaardag groots vieren met documentaire Bekijk deze video » Freek de Jonge valt Wilfred Genee aan: "Je weet van niets en suggereert iets" Bekijk deze video »
Uitzending :
Volle Zalen

In deze aflevering van Volle Zalen volgt Cornald Maas Freek de Jonge en zijn vrouw Hella. Freek werd dit jaar 75 en is nog met allerlei projecten bezig.

Carré
Cornald Maas ontmoet ze in de coulissen van Koninklijk Theater Carré, waar Freek vlak daarvoor hoogtepunten uit zijn oeuvre heeft gebracht.

Populariteit
Wat voor relatie heeft hij na 50 jaar met het publiek? "Ik zal nooit een populariteit bereiken van Toon, André van Duin of Youp", zegt Freek. Maar daar is het de cabaretier naar eigen zeggen ook niet om te doen.

Drammer
Zijn mond houden in het publieke domein zal hij niet, ook al bevestigt hij daarmee z'n imago van 'drammer'. De Jonge: "Het is geen houding van me, maar een diepgevoelde behoefte. Zo ben ik."

Kwetsbaarder
Hella de Jonge is verantwoordelijk voor kostuums, licht en vormgeving van Freeks shows. Als partner is ze ook zijn anker. "Ik ga altijd in de auto met hem mee naar een optreden, hij heeft me wel nodig", vertelt ze. Is Freek kwetsbaarder geworden op deze leeftijd? "Hij heeft de deur opengezet voor emoties. Dat heeft zeker te maken met het ouder worden."

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Volle Zalen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV