Virgil van Dijk beschouwt Cristiano Ronaldo niet als rivaal: "Was hij een concurrent?"

Virgil van Dijk beschouwt Cristiano Ronaldo niet als rivaal: "Was hij een concurrent?"

<em>Virgil van Dijk</em> beschouwt Cristiano Ronaldo niet als rivaal: &quot;Was hij een concurrent?&quot; Virgil van Dijk was gisteravond aanwezig bij het Ballon d'Or-gala, waar de beste voetballer van de wereld werd gekozen. Hij sprak met de mannen van RTL 7, die hem vertelden dat Cristiano Ronaldo er niet was; een concurrent minder, dus. "Was hij een concurrent dan?" GrapjeAl snel blijkt dat Van Dijk hiermee gewoon een grapje maakte, maar op internet wordt er zeer verschillend gereageerd op het incident. Zo viel de Britse presentator Piers Morgan Van Dijk aan op deze opmerking met de woorden: "Je zit niet op hetzelfde niveau als Ronaldo." Ook de zus van Ronaldo kon het grapje van Van Dijk niet waarderen. Bekijk het interview met Virgil van Dijk hierboven. Virgil van Dijk geeft Liverpool-fan verrassing van zijn leven Bekijk deze video » 'Niet Virgil van Dijk maar Lionel Messi wint Gouden Bal' Bekijk deze video »
Voetbal :
Virgil van Dijk beschouwt Cristiano Ronaldo niet als rivaal: "Was hij een concurrent?"

Virgil van Dijk was gisteravond aanwezig bij het Ballon d'Or-gala, waar de beste voetballer van de wereld werd gekozen. Hij sprak met de mannen van RTL 7, die hem vertelden dat Cristiano Ronaldo er niet was; een concurrent minder, dus. "Was hij een concurrent dan?"

Grapje
Al snel blijkt dat Van Dijk hiermee gewoon een grapje maakte, maar op internet wordt er zeer verschillend gereageerd op het incident. Zo viel de Britse presentator Piers Morgan Van Dijk aan op deze opmerking met de woorden: "Je zit niet op hetzelfde niveau als Ronaldo." Ook de zus van Ronaldo kon het grapje van Van Dijk niet waarderen.

Bekijk het interview met Virgil van Dijk hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Virgil van Dijk beschouwt Cristiano Ronaldo niet als rivaal: "Was hij een concurrent?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV