Yolanthe Cabau openhartig: "We zijn door verdrietige momenten heen gegaan"

Yolanthe Cabau openhartig: "We zijn door verdrietige momenten heen gegaan"

<em>Yolanthe Cabau</em> openhartig: &quot;We zijn door verdrietige momenten heen gegaan&quot; Yolanthe en haar zusssen deden voor Linda. een uitgebreide fotoshoot en spraken daarnaast over de bijzondere band die ze hebben: "Ik denk dat wij heel close zijn omdat we met z'n allen vroeger van alles hebben meegemaakt." Gesprekken veranderenYolanthe vervolgt: "Dat maakt je ook sterker. We zijn door veel verdrietige momenten heen gegaan." In de loop der jaren zijn de gesprekken onderling overigens wel veranderd, door alles wat ze meemaken: "Je gaat het hebben over andere dingen, ook vanwege het hebben van kinderen, maar de band is hetzelfde gebleven." De acht zussen wonen niet allemaal bij elkaar in de buurt en genoten dan ook enorm van deze fotoshoot. Bekijk het fragment van Linda, waarin meerdere zussen aan het woord komen, hierboven. Bekijk ook Xess Xava showt dancemoves en maakt Yolanthe gelukkig Bekijk deze video » André Hazes: "Bridget mag zich niet bemoeien met opzetten kerstboom" Bekijk deze video » Paul de Leeuw: "Jan Smit gaat Songfestival presenteren met Eva Jinek of Humberto Tan" Bekijk deze video »
Show :
Yolanthe Cabau openhartig: "We zijn door verdrietige momenten heen gegaan"

Yolanthe en haar zusssen deden voor Linda. een uitgebreide fotoshoot en spraken daarnaast over de bijzondere band die ze hebben: "Ik denk dat wij heel close zijn omdat we met z'n allen vroeger van alles hebben meegemaakt."

Gesprekken veranderen
Yolanthe vervolgt: "Dat maakt je ook sterker. We zijn door veel verdrietige momenten heen gegaan." In de loop der jaren zijn de gesprekken onderling overigens wel veranderd, door alles wat ze meemaken: "Je gaat het hebben over andere dingen, ook vanwege het hebben van kinderen, maar de band is hetzelfde gebleven." De acht zussen wonen niet allemaal bij elkaar in de buurt en genoten dan ook enorm van deze fotoshoot. Bekijk het fragment van Linda, waarin meerdere zussen aan het woord komen, hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Yolanthe Cabau openhartig: "We zijn door verdrietige momenten heen gegaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV