Directie wil niet praten tijdens FNV protest: "Dat belooft niet veel goeds"

Directie wil niet praten tijdens FNV protest: "Dat belooft niet veel goeds"

<em>Directie</em> wil niet praten tijdens <em>FNV protest</em>: &quot;Dat belooft niet veel goeds&quot; Vakbond FNV is actie aan het voeren voor minder werkdruk en een betere cao. Ze gebruiken juist deze drukke tijd met pakketten om hun acties te versterken. Zware pakketten, veel werkdrukWerknemers vertellen voor de camera dat de pakketten zwaar zijn en lastig zijn om mee te werken, en dat de lampen gaan knipperen als er te traag wordt gewerkt op de werkvloer. De vrouwen zien het werk niet meer zitten als zo blijft. Directeur personeelszaken Jeroen Veldstra is aanwezig, maar niet bereid om antwoorden te geven. De verslaggever van De Telegraaf zegt tegen Jeroen: "Dat belooft niet veel goeds". Bekijk hierboven de De Telegraaf beelden over de PostNL protesten. Thierry Baudet maakt lied met Lange Frans: "Gerrit Hiemstra, vertrouw ik voor geen meter" Bekijk deze video » Radio 538-dj Daniël Lippens geschorst na aanrijding fietser, bekijk de beelden hier Bekijk deze video » Top 2000 Stemweek weer geopend: "We hebben een noodplan" Bekijk deze video » Expeditie Robinson: Akwasi vergeeft Shary-An na stiekeme actie Bekijk deze video »
Nieuws :
Directie wil niet praten tijdens FNV protest: "Dat belooft niet veel goeds"

Vakbond FNV is actie aan het voeren voor minder werkdruk en een betere cao. Ze gebruiken juist deze drukke tijd met pakketten om hun acties te versterken.

Zware pakketten, veel werkdruk
Werknemers vertellen voor de camera dat de pakketten zwaar zijn en lastig zijn om mee te werken, en dat de lampen gaan knipperen als er te traag wordt gewerkt op de werkvloer. De vrouwen zien het werk niet meer zitten als zo blijft. Directeur personeelszaken Jeroen Veldstra is aanwezig, maar niet bereid om antwoorden te geven. De verslaggever van De Telegraaf zegt tegen Jeroen: "Dat belooft niet veel goeds".

Bekijk hierboven de De Telegraaf beelden over de PostNL protesten.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Directie wil niet praten tijdens FNV protest: "Dat belooft niet veel goeds" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV