Marijke Helwegen over winnen Loden Leeuw: "Ik vind het een eer"

Marijke Helwegen over winnen Loden Leeuw: "Ik vind het een eer"

<em>Marijke Helwegen</em> over winnen Loden Leeuw: &quot;Ik vind het een eer&quot; Marijke Helwegen heeft de tijfelachtige eer verkozen te zijn tot de meest irritante BN’er in een reclame dit jaar. Daarmee won ze de Loden Leeuw, uitgereikt door het tv-programma Radar. Ze reageert: "Ik vind het wel een eer." TrillenZe bevindt zich in goed gezelschap van René Froger, Jan Smit en Ali B. "Dat zijn ook niet de eersten de besten", aldus Helwegen. Ze kreeg de prijs vanwege haar opwachting in de reclame van SecuStrip, die anti-inbraakslips op de markt brengen. Ze staat helemaal achter het product: "Mensen kunnen ook echt bang zijn voor inbrekers en dat ze dan gaan trillen. Ik tril omdat ik ook nog eens een tremor heb." Bekijk het fragment van De Ochtendshow To Go hierboven. Bekijk ook Marijke Helwegen trekt pruik af voor ogen publiek Bekijk deze video » Linda de Mol had Tjitske Reidinga en Elise Schaap graag als zussen gehad Bekijk deze video »
TV :
Marijke Helwegen over winnen Loden Leeuw: "Ik vind het een eer"

Marijke Helwegen heeft de tijfelachtige eer verkozen te zijn tot de meest irritante BN’er in een reclame dit jaar. Daarmee won ze de Loden Leeuw, uitgereikt door het tv-programma Radar. Ze reageert: "Ik vind het wel een eer."

Trillen
Ze bevindt zich in goed gezelschap van René Froger, Jan Smit en Ali B. "Dat zijn ook niet de eersten de besten", aldus Helwegen. Ze kreeg de prijs vanwege haar opwachting in de reclame van SecuStrip, die anti-inbraakslips op de markt brengen. Ze staat helemaal achter het product: "Mensen kunnen ook echt bang zijn voor inbrekers en dat ze dan gaan trillen. Ik tril omdat ik ook nog eens een tremor heb." Bekijk het fragment van De Ochtendshow To Go hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marijke Helwegen over winnen Loden Leeuw: "Ik vind het een eer" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV