Samantha de Jong over Duindorp-rellen: "Niemand pakt onze traditie af"

Samantha de Jong over Duindorp-rellen: "Niemand pakt onze traditie af"

Samantha de Jong over <em>Duindorp-rellen</em>: &quot;Niemand pakt onze traditie af&quot; Samantha de Jong, nog altijd tegen wil en dank bekend als Barbie, mengt zich in de ophef rondom de vreugdevuren in Den Haag. "Niemand pakt onze traditie af", schrijft ze op haar Instagrampagina. Politie-actieDe afgelopen dagen is het onrustig in de Haagse wijk Duindorp. Inwoners zijn boos vanwege een mogelijk verbod op vreugdevuren tijdens oud & nieuw. Barbie, geboren Scheveningse, lijkt me haar opmerking partij te trekken voor de reljeugd. Ze plaatst beelden van politieagenten, die in haar buurt met een actie bezig zijn. "Kijk ze allemaal rennen dan", zegt ze erbij. Vervolgens gaat ze de straat op om nog meer opnames te maken. Bekijk de beelden van De Jong hierboven. Bekijk ook Samantha de Jong, Barbie, wordt wakker gelikt Bekijk deze video » Rellen Duindorp: Richard de Mos begrijpt boosheid Bekijk deze video » Dennis Schouten bezoekt Duindorp-rellen: "Gezellig, met linies politie" Bekijk deze video »
Show :
Samantha de Jong over Duindorp-rellen: "Niemand pakt onze traditie af"

Samantha de Jong, nog altijd tegen wil en dank bekend als Barbie, mengt zich in de ophef rondom de vreugdevuren in Den Haag. "Niemand pakt onze traditie af", schrijft ze op haar Instagrampagina.

Politie-actie
De afgelopen dagen is het onrustig in de Haagse wijk Duindorp. Inwoners zijn boos vanwege een mogelijk verbod op vreugdevuren tijdens oud & nieuw. Barbie, geboren Scheveningse, lijkt me haar opmerking partij te trekken voor de reljeugd. Ze plaatst beelden van politieagenten, die in haar buurt met een actie bezig zijn. "Kijk ze allemaal rennen dan", zegt ze erbij. Vervolgens gaat ze de straat op om nog meer opnames te maken. Bekijk de beelden van De Jong hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samantha de Jong over Duindorp-rellen: "Niemand pakt onze traditie af" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV