Virgil van Dijk trots op tweede plaats: "Ik was dichtbij. Hopelijk sta ik hier volgende keer weer"

Virgil van Dijk trots op tweede plaats: "Ik was dichtbij. Hopelijk sta ik hier volgende keer weer"

<em>Virgil van Dijk</em> trots op tweede plaats: &quot;Ik was dichtbij. Hopelijk sta ik hier volgende keer weer&quot; Lionel Messi is al vijf keer eerder uitgeroepen tot beste voetballer van het jaar en wint in 2019 voor de zesde keer. Onze Virgil van Dijk staat op nummer twee en Cristiano Ronaldo op nummer drie. Virgil is enorm blij met zijn tweede plek. Respect voor MessiVan Dijk had mooie woorden voor Messi: "6 keer de Gouden Bal winnen, daar moet je respect voor hebben. Ik was dichtbij. Ik ben trots op wat we hebben bereikt met Oranje en Liverpool", aldus Virgil, die met zijn club Liverpool de Champions League won en met Oranje tot de finale van de Nations League reikte. Virgil van Dijk beschouwt Cristiano Ronaldo niet als rivaal: "Was hij een concurrent?" Bekijk deze video » "Ik ben trots"Virgil: "Ik had nooit gedacht hiervoor genomineerd te worden. Dat zegt alles over mijn carrière. Die is heel anders gelopen dan die van Messi bijvoorbeeld. Ik heb mijn dromen nooit opgegeven. Ik ben trots waar ik nu ben en zal hard blijven werken. Hopelijk sta ik hier volgende keer weer", meldt Sportnieuws.nl. Bekijk het NOSStories fragment over de Gouden Bal dat NOS op Instagram deelt hierboven. Virgil van Dijk geeft Liverpool-fan verrassing van zijn leven Bekijk deze video »
Sport :
Virgil van Dijk trots op tweede plaats: "Ik was dichtbij. Hopelijk sta ik hier volgende keer weer"

Lionel Messi is al vijf keer eerder uitgeroepen tot beste voetballer van het jaar en wint in 2019 voor de zesde keer. Onze Virgil van Dijk staat op nummer twee en Cristiano Ronaldo op nummer drie. Virgil is enorm blij met zijn tweede plek.

Respect voor Messi
Van Dijk had mooie woorden voor Messi: "6 keer de Gouden Bal winnen, daar moet je respect voor hebben. Ik was dichtbij. Ik ben trots op wat we hebben bereikt met Oranje en Liverpool", aldus Virgil, die met zijn club Liverpool de Champions League won en met Oranje tot de finale van de Nations League reikte.

"Ik ben trots"
Virgil: "Ik had nooit gedacht hiervoor genomineerd te worden. Dat zegt alles over mijn carrière. Die is heel anders gelopen dan die van Messi bijvoorbeeld. Ik heb mijn dromen nooit opgegeven. Ik ben trots waar ik nu ben en zal hard blijven werken. Hopelijk sta ik hier volgende keer weer", meldt Sportnieuws.nl.

Bekijk het NOSStories fragment over de Gouden Bal dat NOS op Instagram deelt hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Virgil van Dijk trots op tweede plaats: "Ik was dichtbij. Hopelijk sta ik hier volgende keer weer" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV