Utopia: Merel en Brandon zijn Sint en Piet

Utopia: Merel en Brandon zijn Sint en Piet

<em>Utopia</em>: Merel en Brandon zijn <em>Sint en Piet</em> Brandon en Merel trokken voor het Sinterklaasfeest een Sint- en Pietenpak aan en dat zorgde uiteraard voor nogal wat hilariteit, zeker omdat Merel de Sint was. Ze werden luid toegezongen door de andere inwoners. Bekijk het fragment van Utopia hierboven. Utopia is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Utopia terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Utopia: Alexandra is weggestemd. "Ik voel me opgelucht" Bekijk deze video » Utopia: Jessie en Gerrit hebben ruzie Bekijk deze video » Utopia: onrust en tranen vanwege zwarte envelop Bekijk deze video »
TV :
Utopia: Merel en Brandon zijn Sint en Piet

Brandon en Merel trokken voor het Sinterklaasfeest een Sint- en Pietenpak aan en dat zorgde uiteraard voor nogal wat hilariteit, zeker omdat Merel de Sint was. Ze werden luid toegezongen door de andere inwoners. Bekijk het fragment van Utopia hierboven.

Utopia is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Utopia terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Utopia: Merel en Brandon zijn Sint en Piet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV