Schaatsende Gerard Joling bijna op zijn plaat: "Kijk uit voor die draad!"

Schaatsende Gerard Joling bijna op zijn plaat: "Kijk uit voor die draad!"

Schaatsende <em>Gerard Joling</em> bijna op zijn plaat: &quot;Kijk uit voor die draad!&quot; Zanger Gerard Joling is aan het oefenen op de schaatsbaan, want van de week gaan de trainingen van Joling beginnen van iets nieuws en leuks wat met schaatsen te maken heeft. Gerard Joling: "Ik ga een programma doen en dat wordt ook schaatsen. Ik ga van de week aan de trainingen beginnen dus dat vind ik wel heel spannend", vertelt de zanger trots in een filmpje op Instagram. Maar in het tweede filmpje dat hij via zijn Instagram Stories deelt, gaat het bijna mis: " Kijk uit voor die draad!", zegt de cameraman. Bekijk hierboven de beelden waarop Gerard Joling bijna op zijn plaat gaat. Gerard Joling belooft tweede seizoen The Masked Singer Bekijk deze video » Gerard Joling zit vast in vliegtuig op Schiphol wegens arrestatie: "Hebben wij weer" Bekijk deze video » Gerard Joling klaar met overlast: "Kut-gemeente Aalsmeer" Bekijk deze video » Gerard Joling schrikt van Rico Verhoeven tijdens staredown en deinst terug Bekijk deze video »
Entertainment :
Schaatsende Gerard Joling bijna op zijn plaat: "Kijk uit voor die draad!"

Zanger Gerard Joling is aan het oefenen op de schaatsbaan, want van de week gaan de trainingen van Joling beginnen van iets nieuws en leuks wat met schaatsen te maken heeft.

Gerard Joling: "Ik ga een programma doen en dat wordt ook schaatsen. Ik ga van de week aan de trainingen beginnen dus dat vind ik wel heel spannend", vertelt de zanger trots in een filmpje op Instagram. Maar in het tweede filmpje dat hij via zijn Instagram Stories deelt, gaat het bijna mis: " Kijk uit voor die draad!", zegt de cameraman.

Bekijk hierboven de beelden waarop Gerard Joling bijna op zijn plaat gaat.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Schaatsende Gerard Joling bijna op zijn plaat: "Kijk uit voor die draad!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV