Livestream persconferentie politie over invallen i.v.m. wapenhandel

Livestream persconferentie politie over invallen i.v.m. wapenhandel

Livestream <em>persconferentie politie</em> over invallen i.v.m. wapenhandel Vandaag (dinsdag 3 december) heeft de politie op vijftien plekken in heel Nederland invallen gedaan in verband met een groot onderzoek naar wapenhandel. In een persconferentie, hierboven LIVE te zien vanaf 12.55 uur, geeft de politie uitleg. OnduidelijkheidOp dit moment heerst er namelijk nog veel onduidelijkheid over wat er precies in beslag is genomen bij de invallen en hoeveel aanhoudingen er in totaal zijn verricht. Daar zal de politie meer over gaan vertellen. Wel is al bekend dat er onder meer een grote inval heeft plaatsgevonden bij een woonwagenkamp in Zeist. Kijk hierboven vanaf 12.55 uur LIVE naar de persconferentie van de politie. Brabantse drugsbaas Martien R. en zoon opgepakt in woonwagenpark in Oss Bekijk deze video » Narcos-praktijken in Oss: Kalasjnikovs, drugs en explosief gevonden in ondergrondse opslagruimte Bekijk deze video » Mick van Wely legt uit waarom woonwagenkampen ideaal zijn voor criminelen Bekijk deze video »
Live :
Livestream persconferentie politie over invallen i.v.m. wapenhandel

Vandaag (dinsdag 3 december) heeft de politie op vijftien plekken in heel Nederland invallen gedaan in verband met een groot onderzoek naar wapenhandel. In een persconferentie, hierboven LIVE te zien vanaf 12.55 uur, geeft de politie uitleg.

Onduidelijkheid
Op dit moment heerst er namelijk nog veel onduidelijkheid over wat er precies in beslag is genomen bij de invallen en hoeveel aanhoudingen er in totaal zijn verricht. Daar zal de politie meer over gaan vertellen. Wel is al bekend dat er onder meer een grote inval heeft plaatsgevonden bij een woonwagenkamp in Zeist.

Kijk hierboven vanaf 12.55 uur LIVE naar de persconferentie van de politie.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Livestream persconferentie politie over invallen i.v.m. wapenhandel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV