Gerard Joling heeft akkefietje in parkeergarage: "Hey bijdehand!"

Gerard Joling heeft akkefietje in parkeergarage: "Hey bijdehand!"

<em>Gerard Joling</em> heeft akkefietje in parkeergarage: &quot;Hey bijdehand!&quot; Gerard Joling is voor opnames van twee programma's in de studio en in de bijhorende parkeergarage heeft hij een klein akkefietje. Er wordt naar Gerard getoeterd en het duurt hem allemaal veel te lang: "Hey bijdehand!" Bekijk hierboven de Instagram beelden van Gerard Joling in de parkeergarage. Gerard Joling wordt woest om verkeerd geschikte bloemboeketten Bekijk deze video » Gerard Joling zit vast in vliegtuig op Schiphol wegens arrestatie: "Hebben wij weer" Bekijk deze video » Gerard Joling schrikt van Rico Verhoeven tijdens staredown en deinst terug Bekijk deze video » Schaatsende Gerard Joling bijna op zijn plaat: "Kijk uit voor die draad!" Bekijk deze video »
Entertainment :
Gerard Joling heeft akkefietje in parkeergarage: "Hey bijdehand!"

Gerard Joling is voor opnames van twee programma's in de studio en in de bijhorende parkeergarage heeft hij een klein akkefietje. Er wordt naar Gerard getoeterd en het duurt hem allemaal veel te lang: "Hey bijdehand!"

Bekijk hierboven de Instagram beelden van Gerard Joling in de parkeergarage.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gerard Joling heeft akkefietje in parkeergarage: "Hey bijdehand!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen