Paul de Leeuw en Sinterklaas zijn er klaar voor: "Het wordt ouderwets"

Paul de Leeuw en Sinterklaas zijn er klaar voor: "Het wordt ouderwets"

Paul de Leeuw en <em>Sinterklaas</em> zijn er klaar voor: &quot;Het wordt ouderwets&quot; Het is bijna 5 december en dat betekent dat het tijd is voor de traditionele Sinterklaasuitzending van Paul de Leeuw: Sint en Paul Pakken Uit. De twee zijn al onderweg naar de studio en laten weten dat het een ouderwets gezellig avondje gaat worden. Bekijk het fragment van RTL4 hierboven. Sint en Paul Pakken Uit is donderdag 5 december vanaf 20:30 uur te zien op RTL4. Na afloop kun je Sint en Paul Pakken Uit terugkijken via Gids.tv.⁠Bekijk ook Paul de Leeuw: "Jan Smit gaat Songfestival presenteren met Eva Jinek of Humberto Tan" Bekijk deze video » Utopia: Merel en Brandon zijn Sint en Piet Bekijk deze video »
TV :
Paul de Leeuw en Sinterklaas zijn er klaar voor: "Het wordt ouderwets"

Het is bijna 5 december en dat betekent dat het tijd is voor de traditionele Sinterklaasuitzending van Paul de Leeuw: Sint en Paul Pakken Uit. De twee zijn al onderweg naar de studio en laten weten dat het een ouderwets gezellig avondje gaat worden. Bekijk het fragment van RTL4 hierboven.

Sint en Paul Pakken Uit is donderdag 5 december vanaf 20:30 uur te zien op RTL4. Na afloop kun je Sint en Paul Pakken Uit terugkijken via Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Paul de Leeuw en Sinterklaas zijn er klaar voor: "Het wordt ouderwets" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV