Jandino liefdevol onthaald door dochtertje Amy-Lee

Jandino liefdevol onthaald door dochtertje Amy-Lee

<em>Jandino</em> liefdevol onthaald door dochtertje <em>Amy-Lee</em> Amy-Lee, het dochtertje van Jandino Asporaat is onafscheidelijk van haar vader. De cabaretier is voor zijn werk even naar Curaçao geweest en nu dat papa Jandino weer terug is, is het feest! Amy-Lee is door het dollen heen en rent met open armen naar papa. Bekijk hierboven Jandino's Instagram video, waarin hij ontzettend leuk door z'n dochtertje wordt onthaald. Jandino verrast kinderen met Disney-trip en hun reactie is goud waard Bekijk deze video » Jandino Asporaat gaat los in zijn kleedkamer Bekijk deze video » Jandino beloont dochter op schoolplein: "Dat was best heftig voor een kind van 5" Bekijk deze video » Jandino Asporaat zingt duet met zijn hond: "Hij is te boeken voor feestjes" Bekijk deze video »
Entertainment :
Jandino liefdevol onthaald door dochtertje Amy-Lee

Amy-Lee, het dochtertje van Jandino Asporaat is onafscheidelijk van haar vader. De cabaretier is voor zijn werk even naar Curaçao geweest en nu dat papa Jandino weer terug is, is het feest! Amy-Lee is door het dollen heen en rent met open armen naar papa.

Bekijk hierboven Jandino's Instagram video, waarin hij ontzettend leuk door z'n dochtertje wordt onthaald.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jandino liefdevol onthaald door dochtertje Amy-Lee of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV