Samenvatting Nederland - Cuba (WK Handbal dames)

Samenvatting Nederland - Cuba (WK Handbal dames)

Samenvatting <em>Nederland - Cuba</em> (WK Handbal dames) De Nederlandse handbaldames begonnen afgelopen zaterdag met een valse start aan het WK: er werd verloren van Slovenië. De tweede wedstrijd tegen Angola werd gewonnen, en tegen Cuba werd aan het doelsaldo én het zelfvertrouwen gewerkt. De Nederlandse dames wonnen met maar liefst 51-23. Bekijk de samenvatting van Nederland - Cuba hierboven. Nederlandse handbaldames worden ingemaakt door Slovenië (WK handbal) Bekijk deze video » Dochtertje Estavana Polman viert overwinning WK Handbal in de bus Bekijk deze video »
Sport :
Samenvatting Nederland - Cuba (WK Handbal dames)

De Nederlandse handbaldames begonnen afgelopen zaterdag met een valse start aan het WK: er werd verloren van Slovenië. De tweede wedstrijd tegen Angola werd gewonnen, en tegen Cuba werd aan het doelsaldo én het zelfvertrouwen gewerkt. De Nederlandse dames wonnen met maar liefst 51-23.

Bekijk de samenvatting van Nederland - Cuba hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Nederland - Cuba (WK Handbal dames) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV