Famke Louise krijgt wijnglas tegen hoofd gegooid tijdens optreden

Famke Louise krijgt wijnglas tegen hoofd gegooid tijdens optreden

<em>Famke Louise</em> krijgt wijnglas tegen hoofd gegooid tijdens optreden Famke Louise is afgelopen zaterdag gewond geraakt tijdens een optreden in Zoetermeer. Nadat ze vijf minuten aan het optreden was gooide een van de bezoekers een wijnglas tegen haar hoofd. De zangeres hield er een bult aan over. PlasticHet ging overigens om een plastic wijnglas maar desalniettemin kwam het blijkbaar hard aan. Famke besloot direct haar optreden te staken. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Famke Louise wil in 2020 een show in Ziggo Dome geven Bekijk deze video » Samantha de Jong over Duindorp-rellen: "Niemand pakt onze traditie af" Bekijk deze video »
Show :
Famke Louise krijgt wijnglas tegen hoofd gegooid tijdens optreden

Famke Louise is afgelopen zaterdag gewond geraakt tijdens een optreden in Zoetermeer. Nadat ze vijf minuten aan het optreden was gooide een van de bezoekers een wijnglas tegen haar hoofd. De zangeres hield er een bult aan over.

Plastic
Het ging overigens om een plastic wijnglas maar desalniettemin kwam het blijkbaar hard aan. Famke besloot direct haar optreden te staken. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Famke Louise krijgt wijnglas tegen hoofd gegooid tijdens optreden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV