Dennis Schouten bezoekt Duindorp-rellen: "Gezellig, met linies politie"

Dennis Schouten bezoekt Duindorp-rellen: "Gezellig, met linies politie"

<em>Dennis Schouten</em> bezoekt Duindorp-rellen: &quot;Gezellig, met linies politie&quot; Het is al dagen erg onrustig in het Haagse Duindorp, vanwege rellende jongeren die boos zijn omdat ze met oud & nieuw geen vreugdevuur mogen aansteken. Verslaggever Dennis Schouten neemt polshoogte: "Na alle rellen is het vandaag ook weer gezellig. Linies politie staan er." Liefdevolle wijkHij spreekt met diverse omwonenden in de roerige buurt. Niet iedereen heeft overigens last van de rellen, zo blijkt: "Er is niks onrustig. Het is een hele vreugdige liefdevolle wijk", zegt een van hen. "Waarom staat daar dan een rij met ME en waarom wordt er hier zo luid geknald?", vraagt Schouten zich vervolgens af. Bekijk het fragment van Powned hierboven. Bekijk ook Rellen Duindorp: Richard de Mos begrijpt boosheid Bekijk deze video » Samantha de Jong over Duindorp-rellen: "Niemand pakt onze traditie af" Bekijk deze video »
Nieuws :
Dennis Schouten bezoekt Duindorp-rellen: "Gezellig, met linies politie"

Het is al dagen erg onrustig in het Haagse Duindorp, vanwege rellende jongeren die boos zijn omdat ze met oud & nieuw geen vreugdevuur mogen aansteken. Verslaggever Dennis Schouten neemt polshoogte: "Na alle rellen is het vandaag ook weer gezellig. Linies politie staan er."

Liefdevolle wijk
Hij spreekt met diverse omwonenden in de roerige buurt. Niet iedereen heeft overigens last van de rellen, zo blijkt: "Er is niks onrustig. Het is een hele vreugdige liefdevolle wijk", zegt een van hen. "Waarom staat daar dan een rij met ME en waarom wordt er hier zo luid geknald?", vraagt Schouten zich vervolgens af. Bekijk het fragment van Powned hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dennis Schouten bezoekt Duindorp-rellen: "Gezellig, met linies politie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV