Heftig meningsverschil in Paleis voor een prikkie: "Loslaten. Jij wil hem niet, maar ik wel!"

Heftig meningsverschil in Paleis voor een prikkie: "Loslaten. Jij wil hem niet, maar ik wel!"

Heftig meningsverschil in <em>Paleis voor een prikkie</em>: &quot;Loslaten. Jij wil hem niet, maar ik wel!&quot; De mannen Frank en Rogier gaan elke week in Paleis Voor Een Prikkie aan de slag om voor een klein bedrag een huis een make-over te geven. Dit keer vinden de mannen een schoolbord voor maar weinig geld, de mannen komen er alleen uit: "Loslaten. Jij wil hem niet, maar ik wel!" Paleis voor een Prikkie is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Paleis voor een Prikkie terugkijken bij Gids.tv. Paleis voor een prikkie gemist? Tot tranen toe ontroerd door droomwoning Bekijk deze video » Paleis voor een prikkie: Frank en Rogier hebben levensgevaarlijke auto Bekijk deze video » Paleis Voor Een Prikkie: Frank en Rogier ruziën over een sticker Bekijk deze video » Paleis voor een Prikkie gemist? Bewoonsters herkennen huis niet meer Bekijk deze video »
TV :
Heftig meningsverschil in Paleis voor een prikkie: "Loslaten. Jij wil hem niet, maar ik wel!"

De mannen Frank en Rogier gaan elke week in Paleis Voor Een Prikkie aan de slag om voor een klein bedrag een huis een make-over te geven. Dit keer vinden de mannen een schoolbord voor maar weinig geld, de mannen komen er alleen uit: "Loslaten. Jij wil hem niet, maar ik wel!"

Paleis voor een Prikkie is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Paleis voor een Prikkie terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heftig meningsverschil in Paleis voor een prikkie: "Loslaten. Jij wil hem niet, maar ik wel!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV