Vanavond 3Doc: BOR: De film over overleden Bor Verkroost

Vanavond 3Doc: BOR: De film over overleden Bor Verkroost

Vanavond <em>3Doc: BOR</em>: De film over overleden <em>Bor Verkroost</em> Vanavond (3 december) is de film BOR, over de inmiddels overleden Amsterdammer Bor Verkroost te zien bij NPO 3. Verkroost leed aan een zeldzame huidziekte, maar probeerde toch zijn dromen, ambities en plannen waar te maken en alles uit het leven te halen. Doorzettingsvermogen en positivismeDe film BOR is geregisseerd door fotograaf Floris Leeuwenberg, hij ontmoette Bor in 2010 en raakte gefascineerd door zijn ambities, doorzettingsvermogen en positivisme. Hij is zelfs zo gefascineerd dat Leeuwenberg besloot een film over Bor zijn leven te maken. Ziekte, feesten en het Romeinse Rijk3Doc: BOR -De film laat niet alleen de gevolgen van de ziekte zien, maar ook zijn vriendschappen en zijn fascinatie voor feesten, festivals en het Romeinse Rijk. Zijn lichaam takelt langzamerhand steeds af en op zijn 38ste levensjaar besloot hij zijn leven te beëindigen door euthanasie te plegen. De hele film wordt om om 23:25 uur uitgezonden op NPO 3. Bekijk hierboven de trailer van BOR.
Film :
Vanavond 3Doc: BOR: De film over overleden Bor Verkroost

Vanavond (3 december) is de film BOR, over de inmiddels overleden Amsterdammer Bor Verkroost te zien bij NPO 3. Verkroost leed aan een zeldzame huidziekte, maar probeerde toch zijn dromen, ambities en plannen waar te maken en alles uit het leven te halen.

Doorzettingsvermogen en positivisme
De film BOR is geregisseerd door fotograaf Floris Leeuwenberg, hij ontmoette Bor in 2010 en raakte gefascineerd door zijn ambities, doorzettingsvermogen en positivisme. Hij is zelfs zo gefascineerd dat Leeuwenberg besloot een film over Bor zijn leven te maken.

Ziekte, feesten en het Romeinse Rijk
3Doc: BOR -De film laat niet alleen de gevolgen van de ziekte zien, maar ook zijn vriendschappen en zijn fascinatie voor feesten, festivals en het Romeinse Rijk. Zijn lichaam takelt langzamerhand steeds af en op zijn 38ste levensjaar besloot hij zijn leven te beëindigen door euthanasie te plegen.

De hele film wordt om om 23:25 uur uitgezonden op NPO 3. Bekijk hierboven de trailer van BOR.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond 3Doc: BOR: De film over overleden Bor Verkroost of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen