James Corden onthult: "Ik werk aan nieuwe film met Meryl Streep en Nicole Kidman"

James Corden onthult: "Ik werk aan nieuwe film met Meryl Streep en Nicole Kidman"

<em>James Corden</em> onthult: &quot;Ik werk aan nieuwe film met <em>Meryl Streep</em> en Nicole Kidman&quot; De Brit James Corden kennen we vooral als host van The Late Late Show, maar hij heeft zich door de jaren heen ook bewezen als een verdienstelijk acteur. Tegenover Jimmy Kimmel onthult hij dat hij werkt aan een nieuwe film met onder anderen Meryl Streep en Nicole Kidman. The PromDe film krijgt de titel The Prom, en Corden speelt één van de hoofdrollen. Verder zullen ook Awkwafina en Kerry Washington in de productie te zien zijn. Corden is binnenkort ook te zien in de film Cats, en speelde in het verleden in onder meer Begin Again, Into the Woods en Ocean's 8. Cats is vanaf Tweede Kerstdag (26 december) te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk het interview van Jimmy Kimmel met James Corden hierboven. Trailer Cats Bekijk deze trailer »
Entertainment :
James Corden onthult: "Ik werk aan nieuwe film met Meryl Streep en Nicole Kidman"

De Brit James Corden kennen we vooral als host van The Late Late Show, maar hij heeft zich door de jaren heen ook bewezen als een verdienstelijk acteur. Tegenover Jimmy Kimmel onthult hij dat hij werkt aan een nieuwe film met onder anderen Meryl Streep en Nicole Kidman.

The Prom
De film krijgt de titel The Prom, en Corden speelt één van de hoofdrollen. Verder zullen ook Awkwafina en Kerry Washington in de productie te zien zijn. Corden is binnenkort ook te zien in de film Cats, en speelde in het verleden in onder meer Begin Again, Into the Woods en Ocean's 8.

Cats is vanaf Tweede Kerstdag (26 december) te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk het interview van Jimmy Kimmel met James Corden hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op James Corden onthult: "Ik werk aan nieuwe film met Meryl Streep en Nicole Kidman" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV