Chaos in Duindorp: politie kan veiligheid niet garanderen na rellen

Chaos in Duindorp: politie kan veiligheid niet garanderen na rellen

Chaos in <em>Duindorp</em>: politie kan veiligheid niet garanderen na <em>rellen</em> In de Haagse wijk Duindorp is het hommeles sinds de overheid heeft besloten geen vreugdevuren meer te organiseren tijdens oud en nieuw. De inwoners zijn bijzonder ontevreden en zijn begonnen met rellen en het stichten van branden. Journalisten die de wijk betreden worden van tevoren gewaarschuwd door de politie: "We kunnen jullie veiligheid niet garanderen." Bekijk de reportage van De Telegraaf hierboven. Rellen Duindorp: Richard de Mos begrijpt boosheid Bekijk deze video » Dennis Schouten bezoekt Duindorp-rellen: "Gezellig, met linies politie" Bekijk deze video » Kerstboomverkoper vlucht uit Duindorp vanwege rellen: "We gaan inpakken" Bekijk deze video »
Nieuws :
Chaos in Duindorp: politie kan veiligheid niet garanderen na rellen

In de Haagse wijk Duindorp is het hommeles sinds de overheid heeft besloten geen vreugdevuren meer te organiseren tijdens oud en nieuw. De inwoners zijn bijzonder ontevreden en zijn begonnen met rellen en het stichten van branden. Journalisten die de wijk betreden worden van tevoren gewaarschuwd door de politie: "We kunnen jullie veiligheid niet garanderen."

Bekijk de reportage van De Telegraaf hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chaos in Duindorp: politie kan veiligheid niet garanderen na rellen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV