José Mourinho heeft duidelijke boodschap: "Ik verwacht respect van fans Man United"

José Mourinho heeft duidelijke boodschap: "Ik verwacht respect van fans Man United"

<em>José Mourinho</em> heeft duidelijke boodschap: &quot;Ik verwacht respect van fans Man United&quot; Morgen (woensdag 4 december) keert José Mourinho terug in Old Trafford, de thuishaven van Manchester United. De coach van Tottenham Hotspur heeft een duidelijke boodschap voor de fans van zijn oude werkgever: "Ik verwacht respect van jullie!" Overigens denkt 'The Special One' dat hij dat respect ook krijgt, want hij heeft naar eigen zeggen een uitstekende band met de supporters. Bekijk het fragment uit de persconferentie van José Mourinho hierboven. José Mourinho bij Tottenham: 'Ik zal niet dezelfde fouten maken' Bekijk deze video » Samenvatting Tottenham Hotspur - Olympiakos (Champions League) Bekijk deze video »
Voetbal :
José Mourinho heeft duidelijke boodschap: "Ik verwacht respect van fans Man United"

Morgen (woensdag 4 december) keert José Mourinho terug in Old Trafford, de thuishaven van Manchester United. De coach van Tottenham Hotspur heeft een duidelijke boodschap voor de fans van zijn oude werkgever: "Ik verwacht respect van jullie!" Overigens denkt 'The Special One' dat hij dat respect ook krijgt, want hij heeft naar eigen zeggen een uitstekende band met de supporters.

Bekijk het fragment uit de persconferentie van José Mourinho hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op José Mourinho heeft duidelijke boodschap: "Ik verwacht respect van fans Man United" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV