Rossana Kluivert slaapt niet meer vanwege Opgelicht?!-uitzending

Rossana Kluivert slaapt niet meer vanwege Opgelicht?!-uitzending

Rossana Kluivert vertelt in een interview met De Telegraaf dat ze niet meer goed slaapt na de uitzending van Opgelicht?! over haar stichting Kluivert Dog Rescue Foundation. Ook was de vrouw van Patrick Kluivert de hele nacht in tranen na het zien van deze uitzending.

Verdriet sloeg om in boosheid
"In het begin was er ongeloof. Daarna verdriet, alsof je geen adem meer kunt krijgen. Slapen gaat niet meer. Ik heb de hele nacht gehuild, onze vrijwilligers huilen", aldus de verdrietige Rossana. Maar Kluivert zegt dat haar verdriet snel omsloeg in boosheid: "Wij hadden nooit gedacht dat een journalistiek programma als Opgelicht?! hier in zou trappen. Wat me verbaast, is dat ons bestuur tot op de dag van vandaag geen vragen is gesteld. Het is een moedwillige, persoonlijke aanval."

Lees verder onder de afbeelding.

"Ik ga terugvechten"
Kluivert, die de stichting op Curaçao opzette, gaat door met de werkzaamheden, maar ze is ook bezig met juridische stappen: "Opgelicht?! moet rectificeren. Dat moet ik eerst aanpakken. Je wil in een hoekje gaan zitten met een dekentje om je heen, maar dat gaan we niet doen. Ik ga terugvechten."

Met Jaap Jongbloed om de tafel
Rossana wil graag met presentator Jaap Jongbloed om de tafel en goed met hem praten: "Dan zal ik hem bij elke scène uitleggen hoe die tot stand is gekomen. Ik denk dat hij flauwvalt als hij ziet wat er allemaal niet klopt van de uitzending. Als hij niet bereid is om met mij om de tafel te gaan zitten, vind ik hem een laf persoon. Onze naam moet gezuiverd worden."

Bekijk hieronder een video van Rossana Kluivert op Curaçao, waarin ze een pup op straat heeft gevonden van max 4 weken oud.

<em>Rossana Kluivert</em> slaapt niet meer vanwege <em>Opgelicht?!-uitzending</em> Rossana Kluivert vertelt in een interview met De Telegraaf dat ze niet meer goed slaapt na de uitzending van Opgelicht?! over haar stichting Kluivert Dog Rescue Foundation. Ook was de vrouw van Patrick Kluivert de hele nacht in tranen na het zien van deze uitzending. Verdriet sloeg om in boosheid"In het begin was er ongeloof. Daarna verdriet, alsof je geen adem meer kunt krijgen. Slapen gaat niet meer. Ik heb de hele nacht gehuild, onze vrijwilligers huilen", aldus de verdrietige Rossana. Maar Kluivert zegt dat haar verdriet snel omsloeg in boosheid: "Wij hadden nooit gedacht dat een journalistiek programma als Opgelicht?! hier in zou trappen. Wat me verbaast, is dat ons bestuur tot op de dag van vandaag geen vragen is gesteld. Het is een moedwillige, persoonlijke aanval." Lees verder onder de afbeelding. Rossana Kluivert beschuldigd door Opgelicht?!: "Niet alles is goed gegaan" Bekijk deze video » "Ik ga terugvechten"Kluivert, die de stichting op Curaçao opzette, gaat door met de werkzaamheden, maar ze is ook bezig met juridische stappen: "Opgelicht?! moet rectificeren. Dat moet ik eerst aanpakken. Je wil in een hoekje gaan zitten met een dekentje om je heen, maar dat gaan we niet doen. Ik ga terugvechten." Peter R. de Vries niet te spreken over Opgelicht?!: "Halve waarheden en eenzijdig" Bekijk deze video » Met Jaap Jongbloed om de tafelRossana wil graag met presentator Jaap Jongbloed om de tafel en goed met hem praten: "Dan zal ik hem bij elke scène uitleggen hoe die tot stand is gekomen. Ik denk dat hij flauwvalt als hij ziet wat er allemaal niet klopt van de uitzending. Als hij niet bereid is om met mij om de tafel te gaan zitten, vind ik hem een laf persoon. Onze naam moet gezuiverd worden." Bekijk hieronder een video van Rossana Kluivert op Curaçao, waarin ze een pup op straat heeft gevonden van max 4 weken oud.
Entertainment :
Rossana Kluivert slaapt niet meer vanwege Opgelicht?!-uitzending
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rossana Kluivert slaapt niet meer vanwege Opgelicht?!-uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV