Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen presenteren Moltalk vanaf 4 januari

Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen presenteren Moltalk vanaf 4 januari

Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen presenteren <em>Moltalk</em> vanaf 4 januari Moltalk wordt voortaan gepresenteerd door Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen. De twee oud-deelnemers van het bekende spel gaan Wie Is De Mol? vanaf 4 januari uitgebreid bespreken en analyseren in het programma, zo laten ze weten in de video hierboven. Oud-deelnemers Wie Is De Mol? komen langsMoltalk begint 4 januari met een speciale kick-off uitzending en vanaf 11 januari gaan de reguliere uitzendingen van start. Dit praatprogramma wordt direct na Wie Is De Mol? uitgezonden en hierin wordt alles wat met De Mol te maken heeft besproken. Oud-Mollen en deelnemers zijn te gast om hun analyses te delen. Eerder werd Moltalk aan elkaar gepraat door Margriet van der Linden en Chris Zegers. Het 20ste seizoen van Wie Is De Mol? begint op 11 januari 2020 op NPO 1. Moltalk is vanaf zaterdag 11 januari wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO3. Op zaterdag 4 januari om 20.25 uur is een vooruitblik op Wie Is De Mol? te zien in MolTalk: The Kick-Off op NPO3. Je kunt elke uitzending van Moltalk terugkijken via Gids.tv. Actrice Tina de Bruin tiende deelnemer Wie is de Mol? 2020 Bekijk deze video » Dit zijn alle kandidaten voor Wie is de Mol? 2020 Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen presenteren Moltalk vanaf 4 januari

Moltalk wordt voortaan gepresenteerd door Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen. De twee oud-deelnemers van het bekende spel gaan Wie Is De Mol? vanaf 4 januari uitgebreid bespreken en analyseren in het programma, zo laten ze weten in de video hierboven.

Oud-deelnemers Wie Is De Mol? komen langs
Moltalk begint 4 januari met een speciale kick-off uitzending en vanaf 11 januari gaan de reguliere uitzendingen van start. Dit praatprogramma wordt direct na Wie Is De Mol? uitgezonden en hierin wordt alles wat met De Mol te maken heeft besproken. Oud-Mollen en deelnemers zijn te gast om hun analyses te delen. Eerder werd Moltalk aan elkaar gepraat door Margriet van der Linden en Chris Zegers.

Het 20ste seizoen van Wie Is De Mol? begint op 11 januari 2020 op NPO 1.

Moltalk is vanaf zaterdag 11 januari wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO3. Op zaterdag 4 januari om 20.25 uur is een vooruitblik op Wie Is De Mol? te zien in MolTalk: The Kick-Off op NPO3. Je kunt elke uitzending van Moltalk terugkijken via Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen presenteren Moltalk vanaf 4 januari of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV