Dienders: Verdachte winkeldiefstal noemt agent ‘boos eekhoorntje’

Dienders: Verdachte winkeldiefstal noemt agent ‘boos eekhoorntje’

<em>Dienders</em>: Verdachte winkeldiefstal noemt agent ‘boos eekhoorntje’ In de serie Dienders wil niet elke verdachte die bij de politie binnenkomt gelijk meewerken. Een man die wordt verdacht van winkeldiefstal heeft er duidelijk geen zin in en lacht dat de agente lijkt op een ‘boos eekhoorntje’. De agenten hebben de grootste moeite om de man van de trap af te krijgen, en voelen zich genoodzaakt om te dreigen met geweld. Bekijk het fragment van Dienders in de video hierboven. Dienders is elke donderdag om 21.45 uur te zien op NPO3. Je kunt elke aflevering van Dienders terugkijken bij Gids.tv. Chaos in Duindorp: politie kan veiligheid niet garanderen na rellen Bekijk deze video » Nederlandse politie slaat grote slag in strijd tegen wapenhandel: "Acht personen aangehouden" Bekijk deze video »
TV :
Dienders: Verdachte winkeldiefstal noemt agent ‘boos eekhoorntje’

In de serie Dienders wil niet elke verdachte die bij de politie binnenkomt gelijk meewerken. Een man die wordt verdacht van winkeldiefstal heeft er duidelijk geen zin in en lacht dat de agente lijkt op een ‘boos eekhoorntje’. De agenten hebben de grootste moeite om de man van de trap af te krijgen, en voelen zich genoodzaakt om te dreigen met geweld.

Bekijk het fragment van Dienders in de video hierboven.

Dienders is elke donderdag om 21.45 uur te zien op NPO3. Je kunt elke aflevering van Dienders terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dienders: Verdachte winkeldiefstal noemt agent ‘boos eekhoorntje’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV