Pieter van den Hoogenband schrapt ‘loservluchten’ Olympische Spelen

Pieter van den Hoogenband schrapt ‘loservluchten’ Olympische Spelen

<em>Pieter van den Hoogenband</em> schrapt ‘loservluchten’ Olympische Spelen Pieter van den Hoogenband heeft ervoor gezorgd dat de zogeheten ‘loservluchten’ worden geschrapt. Tot voor kort moesten ‘verliezende’ Olympische Sporters die klaar waren meteen naar huis vliegen. Team NL Hotel biedt mogelijkheden“Als sporters klaar zijn kunnen ze naar huis. En mochten ze dat niet willen en nog de Spelen willen beleven, is er een hele mooie oplossing: het Team NL Hotel”, vertelt Van den Hoogenband, die tegenwoordig chef de mission is. “Daar kunnen ze in alle rust hun collega's aanmoedigen.” Ook mogen voortaan alle sporters bij de openingsceremonie zijn. Bekijk het verhaal van Pieter van den Hoogenband over de Olympische Spelen in de video hierboven. Roy Meyer over zijn jeugd en zijn passie voor judo Bekijk deze video » Gezondheid van Epke Zonderland staat hem in de weg voor de Olympische Spelen Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Pieter van den Hoogenband schrapt ‘loservluchten’ Olympische Spelen

Pieter van den Hoogenband heeft ervoor gezorgd dat de zogeheten ‘loservluchten’ worden geschrapt. Tot voor kort moesten ‘verliezende’ Olympische Sporters die klaar waren meteen naar huis vliegen.

Team NL Hotel biedt mogelijkheden
“Als sporters klaar zijn kunnen ze naar huis. En mochten ze dat niet willen en nog de Spelen willen beleven, is er een hele mooie oplossing: het Team NL Hotel”, vertelt Van den Hoogenband, die tegenwoordig chef de mission is. “Daar kunnen ze in alle rust hun collega's aanmoedigen.” Ook mogen voortaan alle sporters bij de openingsceremonie zijn.

Bekijk het verhaal van Pieter van den Hoogenband over de Olympische Spelen in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Pieter van den Hoogenband schrapt ‘loservluchten’ Olympische Spelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen