Oud-Utopiaan Cemal deelt bijzondere beelden ongeboren dochtertje

Oud-Utopiaan Cemal deelt bijzondere beelden ongeboren dochtertje

Oud-Utopiaan <em>Cemal</em> deelt bijzondere beelden ongeboren dochtertje Cemal Hazebroek kan niet wachten om binnenkort vader te worden en heeft bijzondere beelden van zijn ongeboren dochter gedeeld. “Wat blijft het bijzonder om leven in Romy’s buik te zien. Ons dochtertje gaat supergoed daarbinnen! Je moeder en ik kunnen niet wachten om je in onze armen te sluiten.” Bekijk beelden van de dochter van Cemal en Romy Koldenhof, die elkaar ontmoetten in Utopia, in de video hierboven. Utopia: onrust en tranen vanwege zwarte envelop Bekijk deze video » Sinterklaas in Utopia: inwoners druk bezig met voorbereidingen Bekijk deze video »
Entertainment :
Oud-Utopiaan Cemal deelt bijzondere beelden ongeboren dochtertje

Cemal Hazebroek kan niet wachten om binnenkort vader te worden en heeft bijzondere beelden van zijn ongeboren dochter gedeeld. “Wat blijft het bijzonder om leven in Romy’s buik te zien. Ons dochtertje gaat supergoed daarbinnen! Je moeder en ik kunnen niet wachten om je in onze armen te sluiten.”

Bekijk beelden van de dochter van Cemal en Romy Koldenhof, die elkaar ontmoetten in Utopia, in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Oud-Utopiaan Cemal deelt bijzondere beelden ongeboren dochtertje of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV