Yung DWDD: Hoe zwart wordt Piet eigenlijk in de schoorsteen?

Yung DWDD: Hoe zwart wordt Piet eigenlijk in de schoorsteen?

<em>Yung DWDD</em>: Hoe zwart wordt Piet eigenlijk in de schoorsteen? Er zijn al tijden heftige discussies gaande rond Zwarte Piet. Een belangrijke vraag die kan worden gesteld is hoe zwart een Piet eigenlijk wordt van de schoorsteen. Daarom besluit Sahil van Yung DWDD dit te onderzoeken en hij doet dit riskante experiment zelf. Bekijk het experiment rond Zwarte Piet van Yung DWDD in de video hierboven. Glennis Grace maakt een muzikaal betoog voor empathie Bekijk deze video » Sylvana Simons: "Zwarte Piet is een ontwrichtende figuur waar we afscheid van moeten nemen" Bekijk deze video »
TV :
Yung DWDD: Hoe zwart wordt Piet eigenlijk in de schoorsteen?

Er zijn al tijden heftige discussies gaande rond Zwarte Piet. Een belangrijke vraag die kan worden gesteld is hoe zwart een Piet eigenlijk wordt van de schoorsteen. Daarom besluit Sahil van Yung DWDD dit te onderzoeken en hij doet dit riskante experiment zelf.

Bekijk het experiment rond Zwarte Piet van Yung DWDD in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Yung DWDD: Hoe zwart wordt Piet eigenlijk in de schoorsteen? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV