DWDD gemist? Lize Korpershoek over nieuwe documentaire Mijn seks is stuk

DWDD gemist? Lize Korpershoek over nieuwe documentaire Mijn seks is stuk

DWDD gemist? <em>Lize Korpershoek</em> over nieuwe documentaire <em>Mijn seks is stuk</em> Bij De Wereld Draait Door schoof Lize Korpershoek aan om te vertellen over haar nieuwe documentaire Mijn seks is stuk. De film gaat over het gebrek aan seks in haar relatie met Tim Hofman. Na de eerste periode van verliefdheid heeft ze er weinig zin meer in. Ze vertelt over het maakproces van de film. De documentiare Mijn seks is stuk is nu te zien via Gids.tv. Bekijk de beelden van De Wereld Draait Door met Lize Korpershoek hierboven. DWDD gemist? André Rieu over carrière: 'Ik ben nog maar 70 years young' Bekijk deze video » DWDD gemist? Kopspijkers eenmalig terug op televisie Bekijk deze video »
Talkshow :
DWDD gemist? Lize Korpershoek over nieuwe documentaire Mijn seks is stuk

Bij De Wereld Draait Door schoof Lize Korpershoek aan om te vertellen over haar nieuwe documentaire Mijn seks is stuk. De film gaat over het gebrek aan seks in haar relatie met Tim Hofman. Na de eerste periode van verliefdheid heeft ze er weinig zin meer in. Ze vertelt over het maakproces van de film.

De documentiare Mijn seks is stuk is nu te zien via Gids.tv. Bekijk de beelden van De Wereld Draait Door met Lize Korpershoek hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op DWDD gemist? Lize Korpershoek over nieuwe documentaire Mijn seks is stuk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV