Vanavond bij Pauw: Niels van der Laan, Jeroen Woe, Hadewych Minis, Tamara van Ark en meer

Vanavond bij Pauw: Niels van der Laan, Jeroen Woe, Hadewych Minis, Tamara van Ark en meer

Vanavond bij <em>Pauw</em>: Niels van der Laan, Jeroen Woe, Hadewych Minis, Tamara van Ark en meer Vanavond bij Pauw: Niels van der Laan en Jeroen Woe praten over het succes van hun programma Even Tot Hier. Hadewych Minis komt langs om meer te vertellen over haar voorstelling Hadewych Doet De Dames, waarin ze Nederlandse zangeressen in het zonnetje zet. Henne Schuwer neemt afscheid als ambassadeur in de VS en vertelt hoe je met de onvoorspelbare Amerikaanse president Donald Trump moet omgaan. Tamara van Ark, staatssecretaris van sociale zaken en werkgelegenheid, komt praten over de participatiewet. Ze wil dat mensen die recht hebben op een uitkering een tegenprestatie leveren. Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Pauw terugkijken bij Gids.tv. Politicoloog Julia Wouters: "Er is hele dikke laag mannen waar je doorheen moet beuken" Bekijk deze video » Neelie Kroes wil meer vrouwen aan de top: "Ervoor gaan en af en toe op je bek gaan" Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond bij Pauw: Niels van der Laan, Jeroen Woe, Hadewych Minis, Tamara van Ark en meer

Vanavond bij Pauw:

  • Niels van der Laan en Jeroen Woe praten over het succes van hun programma Even Tot Hier.
  • Hadewych Minis komt langs om meer te vertellen over haar voorstelling Hadewych Doet De Dames, waarin ze Nederlandse zangeressen in het zonnetje zet.
  • Henne Schuwer neemt afscheid als ambassadeur in de VS en vertelt hoe je met de onvoorspelbare Amerikaanse president Donald Trump moet omgaan.
  • Tamara van Ark, staatssecretaris van sociale zaken en werkgelegenheid, komt praten over de participatiewet. Ze wil dat mensen die recht hebben op een uitkering een tegenprestatie leveren.

Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Pauw terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Pauw: Niels van der Laan, Jeroen Woe, Hadewych Minis, Tamara van Ark en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV