Opsporing Verzocht gemist? Overvallers snackbar slaan op de vlucht in Tilburg

Opsporing Verzocht gemist? Overvallers snackbar slaan op de vlucht in Tilburg

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Overvallers snackbar slaan op de vlucht in <em>Tilburg</em> Op dinsdag 3 december werd er in Opsporing Verzocht aandacht besteed een zaak uit Tilburg. Hier werd een snackbar overvallen door drie jongeren met maskers. Nadat de eigenaar van de winkel begon te schreeuwen om de politie te bellen, vluchtten de drie daders weg. In hun haast verloren ze een masker. Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Opsporing Verzocht gemist? Fietsvandaal bezorgt man 22-jarige man ernstig hoofdletsel in Utrecht Bekijk deze video » 90-jarige man overvallen na mislukte babbeltruc in Amersfoort Bekijk deze video »
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Overvallers snackbar slaan op de vlucht in Tilburg

Op dinsdag 3 december werd er in Opsporing Verzocht aandacht besteed een zaak uit Tilburg. Hier werd een snackbar overvallen door drie jongeren met maskers. Nadat de eigenaar van de winkel begon te schreeuwen om de politie te bellen, vluchtten de drie daders weg. In hun haast verloren ze een masker.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Klik op like als je dit een heftige video vindt en de dader opgespoord moet worden.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV