Docu Geboeid - terug naar de plantage gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Geboeid - terug naar de plantage gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Geboeid - terug naar de plantage gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na de eenmalige uitzending in juli, waarin politieagent Dwight van van de Vijver op zoek ging naar informatie over zijn familie in Suriname, vervolgt hij de komende drie woensdagen de zoektocht naar zijn roots. SlavernijDwars door de binnenlanden van Suriname gaat Dwight samen met drie reisgenoten op expeditie. Wat ontdekken ze in het land van hun voorouders over hun familiegeschiedenis, en welke rol speelt het slavernijverleden daarin? VooroudersIn de aflevering in juli riep Dwight andere Nederlanders op om uit te zoeken of hun voorouders ook van de plantage 't Vertrouwen komen. Die oproep leverde veel reacties op. Onlangs vertrok Dwight, samen met Ella, Thirza en Joey naar Suriname. PlantageHet viertal zette voet op de grond waar vroeger de plantage stond. Een spannende en beladen expeditie, want wat is er nog over van plantage 't Vertrouwen en vinden de vier reizigers wat ze zoeken? De Wereld Rond Met 80-Jarigen: Jan herenigd met dochter in Suriname Bekijk deze video » Jennifer Hoffman bezoekt Nederlandse vrouwen die bevallen zijn in Suriname Bekijk deze video »
Uitzending :
Geboeid - terug naar de plantage

Na de eenmalige uitzending in juli, waarin politieagent Dwight van van de Vijver op zoek ging naar informatie over zijn familie in Suriname, vervolgt hij de komende drie woensdagen de zoektocht naar zijn roots.

Slavernij
Dwars door de binnenlanden van Suriname gaat Dwight samen met drie reisgenoten op expeditie. Wat ontdekken ze in het land van hun voorouders over hun familiegeschiedenis, en welke rol speelt het slavernijverleden daarin?

Voorouders
In de aflevering in juli riep Dwight andere Nederlanders op om uit te zoeken of hun voorouders ook van de plantage 't Vertrouwen komen. Die oproep leverde veel reacties op. Onlangs vertrok Dwight, samen met Ella, Thirza en Joey naar Suriname.

Plantage
Het viertal zette voet op de grond waar vroeger de plantage stond. Een spannende en beladen expeditie, want wat is er nog over van plantage 't Vertrouwen en vinden de vier reizigers wat ze zoeken?

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Geboeid - terug naar de plantage of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV