Docu Ons moederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Ons moederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Ons moederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending De documentaire Ons moederland schetst aan de hand van het dagelijks leven van Constant Kusters, de omstreden politiek leider van de extreemrechtse partij de Nederlandse Volks-Unie, een beeld van de Nederlandse samenleving en haar omgang met 'de ander' door de eeuwen heen. HuisvaderConstant Kusters is naast de voorman van de extreemrechtse partij NVU een toegewijd huisvader. Een traditioneel gezinsleven, nationalisme en politieke strijd lijken onlosmakelijk met elkaar vervlochten. Multiculturele samenlevingWonend in een Arnhemse volksbuurt benoemt hij zonder gêne wat er in zijn ogen mis is met de Nederlandse multiculturele samenleving. De publieke- en politieke discussie over onze nationale identiteit gaat inmiddels, ook ver buiten extreemrechts, hand in hand met polarisatie. Gevestigde ordeAan de hand van archiefmateriaal over de Nederlandse geschiedenis en intieme scenes in het extreemrechtse milieu toont Ons moederland een politicus die tot zijn vreugde ziet dat zijn ideeën steeds meer doordringen in de gevestigde orde. Thierry Baudet steunt Ongehoord Nederland en brandt ‘vooringenomen’ NPO af Bekijk deze video »
Uitzending :
Ons moederland

De documentaire Ons moederland schetst aan de hand van het dagelijks leven van Constant Kusters, de omstreden politiek leider van de extreemrechtse partij de Nederlandse Volks-Unie, een beeld van de Nederlandse samenleving en haar omgang met 'de ander' door de eeuwen heen.

Huisvader
Constant Kusters is naast de voorman van de extreemrechtse partij NVU een toegewijd huisvader. Een traditioneel gezinsleven, nationalisme en politieke strijd lijken onlosmakelijk met elkaar vervlochten.

Multiculturele samenleving
Wonend in een Arnhemse volksbuurt benoemt hij zonder gêne wat er in zijn ogen mis is met de Nederlandse multiculturele samenleving. De publieke- en politieke discussie over onze nationale identiteit gaat inmiddels, ook ver buiten extreemrechts, hand in hand met polarisatie.

Gevestigde orde
Aan de hand van archiefmateriaal over de Nederlandse geschiedenis en intieme scenes in het extreemrechtse milieu toont Ons moederland een politicus die tot zijn vreugde ziet dat zijn ideeën steeds meer doordringen in de gevestigde orde.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ons moederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV