Openhartige Glennis Grace: "Ik werd uitgebuit na winst Soundmixshow"

Openhartige Glennis Grace: "Ik werd uitgebuit na winst Soundmixshow"

Openhartige <em>Glennis Grace</em>: &quot;Ik werd uitgebuit na winst <em>Soundmixshow</em>&quot; Het gaat Glennis Grace momenteel voor de wind, zeker na haar glorieuze deelname aan America's Got Talent vorig jaar, maar ze heeft het niet altijd makkelijk gehad. In een interview doet ze een schokkende onthulling: "Ik werd uitgebuit nadat ik de Soundmixshow won." Amper 16 jaarDe zangeres was net 16 jaar toen ze het programma van Henny Huisman won met haar vertolking van Whitney Houstons 'One Moment in Time'. Daarna moest ze elke avond en nacht optreden, en nu vertelt Grace dat ze eigenlijk te moe en te jong was om dat te doen en die druk te voelen. Het zorgde ervoor dat ze op haar zeventiende in een diepe depressie terecht kwam. Uiteindelijk betekende de Musical Academie haar redding. Bekijk het interview met Glennis Grace hierboven. Glennis Grace en Roxeanne Hazes staan perplex van racistische opmerking van Marga Bult Bekijk deze video » Jett Rebel & Glennis Grace zingen duet: Chain of Fools Bekijk deze video » André Hazes en Glennis Grace brengen kerstliedje Verlangen Naar Jou uit Bekijk deze video »
Entertainment :
Openhartige Glennis Grace: "Ik werd uitgebuit na winst Soundmixshow"

Het gaat Glennis Grace momenteel voor de wind, zeker na haar glorieuze deelname aan America's Got Talent vorig jaar, maar ze heeft het niet altijd makkelijk gehad. In een interview doet ze een schokkende onthulling: "Ik werd uitgebuit nadat ik de Soundmixshow won."

Amper 16 jaar
De zangeres was net 16 jaar toen ze het programma van Henny Huisman won met haar vertolking van Whitney Houstons 'One Moment in Time'. Daarna moest ze elke avond en nacht optreden, en nu vertelt Grace dat ze eigenlijk te moe en te jong was om dat te doen en die druk te voelen. Het zorgde ervoor dat ze op haar zeventiende in een diepe depressie terecht kwam. Uiteindelijk betekende de Musical Academie haar redding.

Bekijk het interview met Glennis Grace hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Openhartige Glennis Grace: "Ik werd uitgebuit na winst Soundmixshow" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen