Stormloop voor Eurovisie Songfestival: honderden vrijwilligers melden zich aan

Stormloop voor Eurovisie Songfestival: honderden vrijwilligers melden zich aan

Stormloop voor <em>Eurovisie Songfestival</em>: honderden vrijwilligers melden zich aan Enkele weken geleden fronste menig Nederlander de wenkbrauwen bij het zien van de functie-eisen voor vrijwilligers van het Eurovisie Songfestival. Je moet goed Engels spreken, plus een taal van één van de deelnemende landen, zelf voor alle kosten opdraaien en van 1 tot 18 mei 2020 fulltime beschikbaar zijn... Toch loopt het storm met de aanmeldingen. Bekijk de reportage van Goedemorgen Nederland hierboven. Joan Franka heeft spijt van haar deelname aan het Songfestival: "Ik was er niet klaar voor" Bekijk deze video » Bekijk eerste beelden van decor Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam Bekijk deze video » Richard Groenendijk meldt zich aan als vrijwilliger bij Eurovisie Songfestival Bekijk deze video »
Songfestival :
Stormloop voor Eurovisie Songfestival: honderden vrijwilligers melden zich aan

Enkele weken geleden fronste menig Nederlander de wenkbrauwen bij het zien van de functie-eisen voor vrijwilligers van het Eurovisie Songfestival. Je moet goed Engels spreken, plus een taal van één van de deelnemende landen, zelf voor alle kosten opdraaien en van 1 tot 18 mei 2020 fulltime beschikbaar zijn... Toch loopt het storm met de aanmeldingen.

Bekijk de reportage van Goedemorgen Nederland hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Stormloop voor Eurovisie Songfestival: honderden vrijwilligers melden zich aan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen