Vanavond in De Luizenmoeder: surprisestrijd barst los in Winterklaas-aflevering

Vanavond in De Luizenmoeder: surprisestrijd barst los in Winterklaas-aflevering

Vanavond in De Luizenmoeder: surprisestrijd barst los in Winterklaas-aflevering Omdat het morgen pakjesavond is, wordt vanavond de aflevering van De Luizenmoeder over Winterklaas opnieuw uitgezonden op NPO 3. Daarin barst onder meer een ware surprisestrijd los onder de ouders. Het ene kind krijgt namelijk een veel leukere surprise dan het andere, en daar zijn sommige ouders het niet mee eens. De Winterklaas-aflevering van De Luizenmoeder is vanavond om 22.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van De Luizenmoeder terugkijken bij Gids.tv. De Luizenmoeder special gemist: Het zangtalent van juf Ank Bekijk deze video » De Luizenmoeder special gemist: Alle hoogtepunten van directeur Anton Bekijk deze video » De Luizenmoeder: Bekijk het allerbeste van Nancy Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in De Luizenmoeder: surprisestrijd barst los in Winterklaas-aflevering

Omdat het morgen pakjesavond is, wordt vanavond de aflevering van De Luizenmoeder over Winterklaas opnieuw uitgezonden op NPO 3. Daarin barst onder meer een ware surprisestrijd los onder de ouders. Het ene kind krijgt namelijk een veel leukere surprise dan het andere, en daar zijn sommige ouders het niet mee eens.

De Winterklaas-aflevering van De Luizenmoeder is vanavond om 22.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van De Luizenmoeder terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in De Luizenmoeder: surprisestrijd barst los in Winterklaas-aflevering of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV