Kaj Gorgels, Qucee & Juultje Tieleman geven zich bloot in Ik ben Influencer

Kaj Gorgels, Qucee & Juultje Tieleman geven zich bloot in Ik ben Influencer

Kaj Gorgels, Qucee & Juultje Tieleman geven zich bloot in Ik ben Influencer Documentairemaakster Laura Veenema volgde voor de documentaire Ik Ben Influencer drie van Nederlands populairste influencers: Kaj Gorgels, Qucee en Juultje Tieleman. "Het zijn de idolen van nu", aldus Veenema. Inkijkje"Heel veel mensen weten niet wat het inhoudt om influencer te zijn en ik wilde graag een inkijkje in hun leven geven", vervolgt ze. Ze volgde het drukke bestaan van de drie en probeerde de zogenaamde macht van de influencers ook met een kritische blik te bekijken. Bekijk het hele interview van Veenema bij De Ochtendshow To Go hierboven. De documentaire Ik ben Influencer is te zien bij Videoland Bekijk ook Speciale docu-soap over Badr Hari in december te zien op Videoland Bekijk deze video » Jamai Loman denkt dat RTL de stekker uit zijn programma trekt Bekijk deze video » Amalia is 16 en straalt op nieuwe foto die Willem-Alexander maakte Bekijk deze video »
Entertainment :
Kaj Gorgels, Qucee & Juultje Tieleman geven zich bloot in Ik ben Influencer

Documentairemaakster Laura Veenema volgde voor de documentaire Ik Ben Influencer drie van Nederlands populairste influencers: Kaj Gorgels, Qucee en Juultje Tieleman. "Het zijn de idolen van nu", aldus Veenema.

Inkijkje
"Heel veel mensen weten niet wat het inhoudt om influencer te zijn en ik wilde graag een inkijkje in hun leven geven", vervolgt ze. Ze volgde het drukke bestaan van de drie en probeerde de zogenaamde macht van de influencers ook met een kritische blik te bekijken. Bekijk het hele interview van Veenema bij De Ochtendshow To Go hierboven.

De documentaire Ik ben Influencer is te zien bij Videoland

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kaj Gorgels, Qucee & Juultje Tieleman geven zich bloot in Ik ben Influencer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV