Gerard Joling: ‘Jan Smit heeft een vette burn-out’

Gerard Joling: ‘Jan Smit heeft een vette burn-out’

Gerard Joling: ‘<em>Jan Smit</em> heeft een vette burn-out’ Jan Smit heeft aangegeven dat hij zijn werkzaamheden op een laag pitje heeft gezet vanwege gezondheidsproblemen. Gerard Joling denkt te weten wat er precies aan de hand is. “Ik denk niet dat het alleen stemproblemen zijn, ik denk dat Jan Smit gewoon een vette burn-out heeft.” 'Net een speeltuin'Joling is ervan overtuigd dat Jan gas terug moet nemen, dat de Volendamse zanger te veel heeft gedaan. Joling kan het weten, want hij heeft hier jaren geleden zelf ook last van gehad. “Het is net een speeltuin als artiest waar je soms in zit. Dan komt alles op je af, alles is leuk”, vertelt de zanger die hier tegenwoordig beter mee kan omgaan. “Ik doseer dat veel meer.” Bekijk het hele interview met Gerard Joling over Jan Smit in de video hierboven van 100% NL. Jan Smit stopt als presentator Beste Zangers vanwege gezondheidsproblemen Bekijk deze video » Jan Dulles over Jan Smit zijn time-out: "Jan is uitgeput, hij is 13 kilo afgevallen, het is onmenselijk" Bekijk deze video »
Entertainment :
Gerard Joling: ‘Jan Smit heeft een vette burn-out’

Jan Smit heeft aangegeven dat hij zijn werkzaamheden op een laag pitje heeft gezet vanwege gezondheidsproblemen. Gerard Joling denkt te weten wat er precies aan de hand is. “Ik denk niet dat het alleen stemproblemen zijn, ik denk dat Jan Smit gewoon een vette burn-out heeft.”

'Net een speeltuin'
Joling is ervan overtuigd dat Jan gas terug moet nemen, dat de Volendamse zanger te veel heeft gedaan. Joling kan het weten, want hij heeft hier jaren geleden zelf ook last van gehad. “Het is net een speeltuin als artiest waar je soms in zit. Dan komt alles op je af, alles is leuk”, vertelt de zanger die hier tegenwoordig beter mee kan omgaan. “Ik doseer dat veel meer.”

Bekijk het hele interview met Gerard Joling over Jan Smit in de video hierboven van 100% NL.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gerard Joling: ‘Jan Smit heeft een vette burn-out’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen