Chantal Janzen ondergaat een ijskoude beautybehandeling

Chantal Janzen ondergaat een ijskoude beautybehandeling

Chantal Janzen ondergaat een ijskoude beautybehandeling Chantal Janzen vindt dat ze wel een opknapbeurt kan gebruiken. In de laatste aflevering van Chantal in behandeling duikt Chantal de cryosauna in. ''Het klinkt als een kliko, maar het is toch echt iets anders'', vertelt stylist Leco van Zadelhoff. We zien de arme Chantal bikkelen in een kleine ijskoude cabine met een temperatuur van -160 graden Celsius, maar dit allemaal voor een hoger doel. Deze behandeling is namelijk goed voor de doorbloeding van je huid. ''Ik kom nu op een leeftijd dat ik iets wil doen aan mijn uiterlijk, maar ik wil nog niet iets laten spuiten'', zegt Chantal. Bekijk hoe Chantal Janzen de ijskoude beautybehandeling ondergaat in de &C-video hierboven. Chantal Janzen gilt het uit tijdens beautybehandeling met elektrostimulatie Bekijk deze video » Chantal Janzen laat slakken over gezicht lopen Bekijk deze video » Chantal Janzen heeft de grootste lol met 'loodgieter' Leco van Zadelhoff Bekijk deze video »
Entertainment :
Chantal Janzen ondergaat een ijskoude beautybehandeling

Chantal Janzen vindt dat ze wel een opknapbeurt kan gebruiken. In de laatste aflevering van Chantal in behandeling duikt Chantal de cryosauna in. ''Het klinkt als een kliko, maar het is toch echt iets anders'', vertelt stylist Leco van Zadelhoff. We zien de arme Chantal bikkelen in een kleine ijskoude cabine met een temperatuur van -160 graden Celsius, maar dit allemaal voor een hoger doel. Deze behandeling is namelijk goed voor de doorbloeding van je huid. ''Ik kom nu op een leeftijd dat ik iets wil doen aan mijn uiterlijk, maar ik wil nog niet iets laten spuiten'', zegt Chantal.

Bekijk hoe Chantal Janzen de ijskoude beautybehandeling ondergaat in de &C-video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chantal Janzen ondergaat een ijskoude beautybehandeling of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV