Chantal Janzen gilde na het telefoontje over het Songfestival : "Mama gilt nooit"

Chantal Janzen gilde na het telefoontje over het Songfestival : "Mama gilt nooit"

AVROTROS heeft woensdag bekendgemaakt dat Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Jan Smit in mei 2020 het Eurovisie Songfestival presenteren. Allen zijn superblij met de presentatieklus voor het grootste televisieprogramma van Europa met meer dan 180 miljoen kijkers. Chantal Janzen en Edsilia Rombley zijn woensdag te gast bij De Wereld Draait Door en vertellen aan Matthijs van Nieuwkerk hoe enthousiast te zijn.

"Mama gilt nooit"
Chantal Janzen, die begin november werd gevraagd voor het Songfestival, vindt het zoals ze het noemt "spannend leuk". De presentatrice was aan het eten en opeens belde Peter van der Vorst haar met de vraag of hij haar mocht uitlenen. Chantal's zoontje schrok toen hij mama hoorde gillen: "Mama gilt nooit dus als ze gilt is het iets heel leuks", vertelt de presentatrice aan tafel bij De Wereld Draait Door.

"Mooiste compliment"
De man van Edsilia Rombley werd eind oktober gebeld over de presentatieklus voor het Songfestival. Tjeerd Oosterhuis vertelde over het leuke telefoontje en Edsilia was direct door het dollen heen, later werd thuis bij Edsilia een gesprek gevoerd over het Songfestival. Jan Smit was woensdag niet in de studio van DWDD aanwezig, maar Matthijs van Nieuwkerk sprak de zanger wel aan de telefoon: "Het is natuurlijk het mooiste compliment dat je krijgt, het is enorm eervol", aldus Jan Smit.

Bekijk hieronder een RTL-Boulevard-video waarin alles wordt verteld over het Songfestival.

<em>Chantal Janzen</em> gilde na het telefoontje over het <em>Songfestival</em> : &quot;Mama gilt nooit&quot; AVROTROS heeft woensdag bekendgemaakt dat Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Jan Smit in mei 2020 het Eurovisie Songfestival presenteren. Allen zijn superblij met de presentatieklus voor het grootste televisieprogramma van Europa met meer dan 180 miljoen kijkers. Chantal Janzen en Edsilia Rombley zijn woensdag te gast bij De Wereld Draait Door en vertellen aan Matthijs van Nieuwkerk hoe enthousiast te zijn. "Mama gilt nooit"Chantal Janzen, die begin november werd gevraagd voor het Songfestival, vindt het zoals ze het noemt "spannend leuk". De presentatrice was aan het eten en opeens belde Peter van der Vorst haar met de vraag of hij haar mocht uitlenen. Chantal's zoontje schrok toen hij mama hoorde gillen: "Mama gilt nooit dus als ze gilt is het iets heel leuks", vertelt de presentatrice aan tafel bij De Wereld Draait Door. "Mooiste compliment"De man van Edsilia Rombley werd eind oktober gebeld over de presentatieklus voor het Songfestival. Tjeerd Oosterhuis vertelde over het leuke telefoontje en Edsilia was direct door het dollen heen, later werd thuis bij Edsilia een gesprek gevoerd over het Songfestival. Jan Smit was woensdag niet in de studio van DWDD aanwezig, maar Matthijs van Nieuwkerk sprak de zanger wel aan de telefoon: "Het is natuurlijk het mooiste compliment dat je krijgt, het is enorm eervol", aldus Jan Smit. Bekijk hieronder een RTL-Boulevard-video waarin alles wordt verteld over het Songfestival.
TV :
Chantal Janzen gilde na het telefoontje over het Songfestival : "Mama gilt nooit"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chantal Janzen gilde na het telefoontje over het Songfestival : "Mama gilt nooit" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen