Edsilia Rombley kreeg het grote Songfestival-nieuws op de wc te horen: "We zaten als twee idioten bij het toilet"

Edsilia Rombley kreeg het grote Songfestival-nieuws op de wc te horen: "We zaten als twee idioten bij het toilet"

<em>Edsilia Rombley</em> kreeg het grote <em>Songfestival</em>-nieuws op de wc te horen: &quot;We zaten als twee idioten bij het toilet&quot; Edsilia Rombley, Jan Smit en Chantal Janzen gaan het Eurovisie Songfestival in mei komend jaar presenteren. Het drietal zal op dinsdag 12 en donderdag 14 mei de halve finales en op 16 mei de grote finale aan elkaar praten. Bij De Wereld Draait Door praten Chantal en Edsilia over het grote nieuws. "Moppie, ze hebben gebeld!"Edsilia Rombley laat aan Matthijs van Nieuwkerk weten dat ze het nieuws op een aparte plek heeft gehoord. Tjeerd Oosterhuis, de man van Edsilia Rombley werd gebeld om te vragen of Edsilia eventueel geïnteresseerd was in een gesprek en of ze het zou willen. Tjeerd en Edsilia waren op dat moment bij Kinderen voor Kinderen in Rotterdam en Tjeerd zei op het damestoilet "Moppie, ze hebben gebeld!" Edsilia: "We zaten als twee idioten bij het toilet", giert de zangeres uit. Bekijk hierboven het hele DWDD fragment, waarin ook te zien is hoe Chantal Janzen het nieuws te horen kreeg. Jan Smit, Chantal Janzen en Edsilia Rombley presenteren Eurovisie Songfestival 2020 Bekijk deze video » Chantal Janzen gilde na het telefoontje over het Songfestival : "Mama gilt nooit" Bekijk deze video »
Entertainment :
Edsilia Rombley kreeg het grote Songfestival-nieuws op de wc te horen: "We zaten als twee idioten bij het toilet"

Edsilia Rombley, Jan Smit en Chantal Janzen gaan het Eurovisie Songfestival in mei komend jaar presenteren. Het drietal zal op dinsdag 12 en donderdag 14 mei de halve finales en op 16 mei de grote finale aan elkaar praten. Bij De Wereld Draait Door praten Chantal en Edsilia over het grote nieuws.

"Moppie, ze hebben gebeld!"
Edsilia Rombley laat aan Matthijs van Nieuwkerk weten dat ze het nieuws op een aparte plek heeft gehoord. Tjeerd Oosterhuis, de man van Edsilia Rombley werd gebeld om te vragen of Edsilia eventueel geïnteresseerd was in een gesprek en of ze het zou willen. Tjeerd en Edsilia waren op dat moment bij Kinderen voor Kinderen in Rotterdam en Tjeerd zei op het damestoilet "Moppie, ze hebben gebeld!" Edsilia: "We zaten als twee idioten bij het toilet", giert de zangeres uit.

Bekijk hierboven het hele DWDD fragment, waarin ook te zien is hoe Chantal Janzen het nieuws te horen kreeg.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Edsilia Rombley kreeg het grote Songfestival-nieuws op de wc te horen: "We zaten als twee idioten bij het toilet" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen