Koos van Plateringen theaters in met We Love Songfestival

Koos van Plateringen theaters in met We Love Songfestival

Sinds onze Duncan Laurence het Eurovisie Songfestival won, is het in Nederland groot feest. Daarom gaat voormalig SBS-presentator Koos van Plateringen het land door met een heuse songfestivalshow.

Gezellige en interactieve show
Koos van Plateringen gaat in We Love Songfestival niet solo de planken op, hij neemt vier oud-songfestivaldeelnemers mee. Zo doen Maudy Huydts, Franklin Brown, Marlayne Sahupala en Esther Hart mee met Koos. Het moet een "onvergetelijke, gezellige en interactieve" avond worden waarin alle highlights uit het Songfestival aan bod komen. Dit vertelt de presentator bij Tijd voor MAX. Bekijk hieronder hoe Koos aan zijn Instagram volgers vertelt dat hij straks te zien is bij het praatprogramma van omroep MAX.

De show We Love Songfestival is vanaf 11 april door heel Nederland te zien in de theaters.

<em>Koos van Plateringen</em> theaters in met <em>We Love Songfestival</em> Sinds onze Duncan Laurence het Eurovisie Songfestival won, is het in Nederland groot feest. Daarom gaat voormalig SBS-presentator Koos van Plateringen het land door met een heuse songfestivalshow. Gezellige en interactieve showKoos van Plateringen gaat in We Love Songfestival niet solo de planken op, hij neemt vier oud-songfestivaldeelnemers mee. Zo doen Maudy Huydts, Franklin Brown, Marlayne Sahupala en Esther Hart mee met Koos. Het moet een "onvergetelijke, gezellige en interactieve" avond worden waarin alle highlights uit het Songfestival aan bod komen. Dit vertelt de presentator bij Tijd voor MAX. Bekijk hieronder hoe Koos aan zijn Instagram volgers vertelt dat hij straks te zien is bij het praatprogramma van omroep MAX. De show We Love Songfestival is vanaf 11 april door heel Nederland te zien in de theaters. Bekijk ook Jan Smit, Chantal Janzen en Edsilia Rombley presenteren Eurovisie Songfestival 2020 Bekijk deze video » Chantal Janzen gilde na het telefoontje over het Songfestival : "Mama gilt nooit" Bekijk deze video » Edsilia Rombley kreeg het grote Songfestival-nieuws op de wc te horen: "We zaten als twee idioten bij het toilet" Bekijk deze video »
Entertainment :
Koos van Plateringen theaters in met We Love Songfestival
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Koos van Plateringen theaters in met We Love Songfestival of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen