Jan Smit maakte zijn hele agenda leeg toen hij hoorde dat hij Songfestival 2020 mag presenteren

Jan Smit maakte zijn hele agenda leeg toen hij hoorde dat hij Songfestival 2020 mag presenteren

<em>Jan Smit</em> maakte zijn hele agenda leeg toen hij hoorde dat hij <em>Songfestival 2020</em> mag presenteren Edsila Rombley, Chantal Janzen en Jan Smit zullen volgend jaar het Eurovisie Songfestival presenteren. Jan Smit was er alleen niet in levende lijve om het hierover te hebben. Jan neemt namelijk een pauze om op zijn gezondheid te letten. GezondheidEerder dit jaar gaf zijn lichaam aan dat het even genoeg was waarop Jan meteen zijn agenda leegmaakte. Tot het nieuwe jaar focust hij op zijn eigen gezondheid zodat hij in 2020 helemaal boven Jan is. Met het Songfestival is hij natuurlijk heel blij: "Het is enorm eervol". Bekijk hierboven de reacties van alle presentatoren van het Eurovisie Songfestival. Jan Smit afwezig bij shoot voor Songfestival en is gefotoshopt in de foto Bekijk deze video » Koos van Plateringen theaters in met We Love Songfestival Bekijk deze video » Wordt Davina Michelle de Nederlandse inzending voor Eurovisie Songfestival 2020? Bekijk deze video »
Songfestival :
Jan Smit maakte zijn hele agenda leeg toen hij hoorde dat hij Songfestival 2020 mag presenteren

Edsila Rombley, Chantal Janzen en Jan Smit zullen volgend jaar het Eurovisie Songfestival presenteren. Jan Smit was er alleen niet in levende lijve om het hierover te hebben. Jan neemt namelijk een pauze om op zijn gezondheid te letten.

Gezondheid
Eerder dit jaar gaf zijn lichaam aan dat het even genoeg was waarop Jan meteen zijn agenda leegmaakte. Tot het nieuwe jaar focust hij op zijn eigen gezondheid zodat hij in 2020 helemaal boven Jan is. Met het Songfestival is hij natuurlijk heel blij: "Het is enorm eervol".

Bekijk hierboven de reacties van alle presentatoren van het Eurovisie Songfestival.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jan Smit maakte zijn hele agenda leeg toen hij hoorde dat hij Songfestival 2020 mag presenteren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen